Rekry: haussa kokki ja keittiömestari lounas- ja tapahtumaravintola Väinö Kallioon

January 21, 2020

Haemme KOKKIA ja KEITTIÖMESTARIA uudistuneeseen lounas- ja tapahtumaravintola Väinö Kallioon. Väinö Kallion lounaskonsepti uudistuu tilan omistajan Kenno Loungen ja Food Campin aloittaessa yhteistyön maaliskuun alussa.

KOKKI:
Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin, innostunut ja vastuuntuntoinen. Arvostat laadukkaita raaka-aineita ja ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Sinulla on myös aikaisempaa työkokemusta (minim. 1 vuosi), paineensietokykyä sekä halua oppia uutta.

Työnkuvaan kuuluu mm. lounasruokien esivalmistelu ja esillelaitto. Työaika on pääsääntöisesti arkisin lounasvuorossa.

 

KEITTIÖMESTARI:

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin, innostunut ja vastuuntuntoinen. Arvostat laadukkaita raaka-aineita ja ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Sinulla on myös aikaisempaa esimieskokemusta (3-5 vuotta), paineensietokykyä ja halua kehittää ruokailukulttuuria.

Työnkuvaan kuuluu mm. lounaan suunnittelu, kahvilatuotteiden suunnittelu ja raaka-aineiden tilaustyö.

 

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi mahdollisimman nopeasti tai viimeistään perjantaina 21.2.2020. Ilmoitathan hakemuksessasi, kumpaa paikkaa haet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

 

 


Food Camp on osa Olo Group Oy:tä, joka on Michelin-tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten huippuravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. Food Camp pyörittää myös lounasravintola Maritoria Helsingin Herttoniemessä.

 

Kenno Lounge on vuonna 2012 perustettu all inclusive Coworking / toimistohotelli, joka operoi kuudessa eri kohteessa pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Kenno Lounge tarjoaa laadukkaita toimisto- ja kokouspalveluita kuudessa eri kohteessa pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

 

www.kennolounge.fi

 

 

Lisätietoja tehtävästä: keittiömestari Mikko Kaukonen, mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi
Työpaikan osoite: Hämeentie 11, 00530 Helsinki
Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan
Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy: 21.2.2020 klo 23:59

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti