Food Camp lanseeraa uuden street food -ravintolakonseptin Bar Pommes Frites Huvilanrantaan
- riikkakannas
- 8.6.2023
- 1 min käytetty lukemiseen
Päivitetty: 31.7.2023
Helsingin Juhlaviikoilla – Huvilan ruokanautinnoista vastaa jälleen Food Camp.
Tänä kesänä Huvilassa makumatkaillaan, kun maailman maut kohtaavat Suomen satokauden parhaan herkun – perunan.
Tämä urbaania makumatkaa vahvistava street foodin kuuma peruna – Premium Loaded Fries tarjoillaan Food Campin keittiömestareiden suunnittelemilla kuudella eri makuvaihtoehdolla:
MEXICO Cheddar, pikkelöity jalapeno, tuore tomaattisalsa KOREA Gochujang-majoneesi, seesaminsiemenet, korianteri USA Texas Pete -kastike, sinihomejuustokastike, kevätsipuli TURKEY-ISH Vöner tomaattikastikkeessa, jogurttikastike, jäävuorisalaatti ALL IN “Kaikilla mausteilla”: ketsuppi, sinappi, pikkelöity kurkku, majoneesi ALL OUT Ilman lisukkeita
Perunat tulevat koti-Suomesta powered by Mummon.
Huvilaa ja Huvilanrantaa varten rakennettu Bar Pommes Frites Powered by Mummon palvelee Huvilarannassa jo kolme viikkoa ennen Huvilan aukenemista – 28.7.
Huvilan konserttivieraita Bar Pommes Frites Powered by Mummon palvelee 17.8.-3.9.
Myös Huvilan Juhlapaketin menut ovat Food Campin keittiömestareiden käsialaa.

.png)























Aivan mahtava uutinen ja todella inspiroiva konsepti! On aina ilo nähdä, miten ruokakulttuuria viedään eteenpäin ja luodaan uudenlaisia elämyksiä. Viihtyisän ilmapiirin merkitys on valtava, ja usein juuri harkitut yksityiskohdat tekevät tilasta kutsuvan. Olen itse löytänyt paljon inspiraatiota siitä, miten erilaisilla sisustuselementeillä luodaan tunnelmaa, ja lisätietoja mielenkiintoisista vaihtoehdoista löytyy tämän sivuston kautta.
Street food -kulttuurissa autenttisuus ja tarinankerronta ovat avainasemassa, ja tämä ulottuu usein ruoan ulkopuolelle. Kun mietitään esimerkiksi aasialaisia tai eteläamerikkalaisia katuruokakojuja, niiden visuaalinen ilme on yhtä tärkeä osa kokemusta kuin itse maut. Se kertoo tarinaa kulttuurista, perinteistä ja käsityötaidosta.
Yksityiskohdat luovat syvyyttä
Mielenkiintoinen, vähän tunnettu seikka on se, miten paljon ravintolasuunnittelussa hyödynnetään psykologiaa. Esimerkiksi luonnonmateriaalit, kuten puu, villa ja juutti, eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös vaimentavat tehokkaasti…