Catering 

Tai niin kuin me Food Campissa sanomme, ruokailupalvelu ja gastro catering. Olemme paljon enemmän kuin catering tai pitopalvelu, sillä toiminnassamme korostuu ruoan lisäksi myös tunnelma, miljöö ja seura.
 

Ruokailu yhdistää ihmisiä arjen hetkissä ja erityisesti silloin kun on syytä juhlaan. Meitä inspiroivat asiakkaamme, heidän tavoitteensa ja intohimonsa. Näiden pohjalta luomme yhdessä täydellisen, yksilöllisen ruokailukokemuksen ja ikimuistoisen tunnelman.
 

Ruokamme on huippulaatuista ja käsityönä valmistettua; keittiömestarimme valmistavat kaiken itse

– liemistä alkaen.

Ruokailu on meille ruokaa tärkeämpää.
 

Palvelemme yritysten sisäisissä ja ulkoisissa tapahtumissa, perheen tärkeissä päivissä tai hetkissä, joiden arvoa ja merkityksellisyyttä halutaan korostaa ruualla. Meidän palveluumme kuuluu luoda ravintolamainen elämys tilaan, joka ei ole ravintola.

Toimialuettamme ovat Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, mutta lähdemme usein myös kauemmas.

Siisteys ja hygienia on aina ollut meille itsestään selvyys ja kiinnitämme siihen erityishuomiota.

Pidämme turvallisen välin teihin, huolehdimme käsihygienasta, pintojen puhtaudesta ja henkilö-kuntamme terveydentilasta.

Buffet-tarjoilun turvallisuudesta huolehdimme vaihtamalla ottimia tiuhaan tahtiin, tarjoamalla käsidesin ja pitämällä huolen turvaväleistä.

Seuraamme THL:n ohjeistuksia ja päivitämme käytäntöjämme sen mukaisesti.

 


Ota meihin yhteyttä >>

Asiakkaidemme suusta:

ARTO ARHIPOFF, MARKKINOINTIJOHTAJA, ELECTROLUX

”Halusimme, että Electroluxin Grand Cuisine -malliston lanseeraustilaisuus sujuu tyylikkäästi ja tarjottavien ruokien laatu ylittää vaativimpienkin asiakkaiden odotukset. Tavoitteet toteutuivat upeasti. Myös tapahtuman järjestelyt sujuivat erittäin mallikkaasti ja ammattitaitoisesti.”

ANNE KALLIO, MARKKINOINTIJOHTAJA, NORDEA

”Food Campin kanssa asioidessa huomaa, että asioi huippuammattilaisten kanssa. Tinkimättömyys, palvelualttius, avuliaisuus, ruokadesign ja täysin uudenlainen ote catering-palveluihin vakuuttivat minut yhteistyöprojekteissamme ja tapahtumajärjestäjänä sain yhteyshenkilöltä upean tuen tapahtumatuotannon eri vaiheissa. Korkeatasoinen yhteistyökumppani, jonka kanssa on hauskaa tehdä töitä!”

SVERKER LITTORIN, VICE CHAIRMAN, STOCKHOLM CULTURE AWARDS HONORARY CONSUL 

”For our Royal Gala Dinner at the House of Nobility with Swedish King Carl XVI Gustafs Aunt Countess Marianne Bernadotte as guest of honour in Helsinki to celebrate Finland 100 years and 150 year memory of the birth of the Marshall of Finland, Carl Gustaf Mannerheim, We only looked for The best! Olo Catering gave just that and served a delicious Mannerheim dinner and handled the ararrangement very professionally. Both us as arranging the Gala and our 200 guests were very pleased and We can highly recommend The Olo team for other events.”