top of page
Food Camp Finland

Yritys

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa. Meidän tehtävä on auttaa asiakkaitamme luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta. 

 

Food Campin palveluita ovat gastro catering, food service -alan toimijoiden konsultointi ja kouluttaminen, ruokailuun liittyvien tapahtumien järjestäminen sekä sisällön suunnittelu ja tuotanto ruoka-alan toimijoille. 

Operoimme lounasravintoloita Maritori ja Kitchen 1649, Neljän Tuulen Tupaa Hangossa, Villa Ivan Falin-tilausravintolaa ja Kansallissalia sekä omistamme ravintola Makasiinin Hangossa.

 

Yrityksen omistavat Riikka Kannas, Ani Ruuskanen, Mikko Kaukonen, Ari Tolppasen perheyhtiö Aristo-Invest Oy Ab ja Anne Bernerin perheyhtiö Sophos Capital Oy. 
Vastuullisuus
 

Food Camp uskoo myös ajatukseen ruoan ja yhteiskunnallisten tekojen yhdistämisestä. Yritys järjestää vuosittain yhteiskuntaa rikastuttavia ja ilahduttavia tapahtumia, kilpailuita ja projekteja.
 

Meille on tärkeää keittiöalan ja ammattitaidon arvostuksen nostaminen ja Food Camp tekee aktiivista työtä tällä saralla mm. Mestarikoulu-kilpailulla.


Olemme myös mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten eriarvoistumista monin keinoin. Food Camp on tarjonnut jo kolmena Suomen itsenäisyyspäivänä ruoan Helsingin sosiaalitoimen asiakkaille yhteistyössä Olo Groupin kanssa. Korona-keväänä 2020 tarjosimme asunnottomille lounaan yhdessä Aseman Lapsien kanssa.

Food Camp on myös mukana yhtenä perustajana ShedHelsinki-säätiössä. Säätiö toteuttaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa. Lue lisää: www.shedhelsinki.fi.

Yhteystiedot

Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

Toimitilamme sijaitsevat Hotelli Haagan yhteydessä.

Laskutustiedot

Y-tunnus: 2649848-4

Ostolaskut:

Laskussa on oltava:
- tilauksen tehneen henkilön nimi
- tapahtuman / laskun aiheen nimi

 

Verkkolaskut:

 

Verkkolaskuosoite: 003726498484 

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

OVT-tunnus: 003726498484

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite:

003726498484@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Food Camp Finland Oy (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

bottom of page