Yritys

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa. Meidän tehtävä on auttaa asiakkaitamme luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta. 

 

Food Campin palveluita ovat gastro catering, food service -alan toimijoiden konsultointi ja kouluttaminen, ruokailuun liittyvien tapahtumien järjestäminen sekä sisällön suunnittelu ja tuotanto ruoka-alan toimijoille. 

Operoimme lounasravintola Maritoria, Hvitträskin tilausravintolaa ja kahvilaa sekä Villa Ivan Falin-tilausravintolaa. 

Lisäksi Food Camp omistaa 45% ravintola Silvopleestä, jonka kaupallistamisesta vastaamme.

 

Yrityksen omistavat Riikka Kannas, Ani Ruuskanen, Maija Niemelä, Mikko Kaukonen ja Ari Tolppasen perheyhtiö Aristo-Invest Oy Ab. 
Vastuullisuus
 

Food Camp uskoo myös ajatukseen ruoan ja yhteiskunnallisten tekojen yhdistämisestä. Yritys järjestää vuosittain yhteiskuntaa rikastuttavia ja ilahduttavia tapahtumia, kilpailuita ja projekteja.
 

Meille on tärkeää keittiöalan ja ammattitaidon arvostuksen nostaminen ja Food Camp tekee aktiivista työtä tällä saralla mm. Mestarikoulu-kilpailulla.


Olemme myös mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten eriarvoistumista monin keinoin. Food Camp on tarjonnut jo kolmena Suomen itsenäisyyspäivänä ruoan Helsingin sosiaalitoimen asiakkaille yhteistyössä Olo Groupin kanssa. Korona-keväänä 2020 tarjosimme asunnottomille lounaan yhdessä Aseman Lapsien kanssa.

Food Camp on myös mukana yhtenä perustajana ShedHelsinki-säätiössä. Säätiö toteuttaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa. Lue lisää: www.shedhelsinki.fi.

Yhteystiedot

Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

Toimitilamme sijaitsevat Hotelli Haagan yhteydessä.

Laskutustiedot

Y-tunnus: 2649848-4

Ostolaskut:

Laskussa on oltava:
- tilauksen tehneen henkilön nimi
- tapahtuman / laskun aiheen nimi

 

1. Verkkolaskut:

 

Verkkolaskuosoite: 003726498484

Operaattori: NDEAFIHH

OVT-tunnus: 003726498484

 

2. Laskut pdf.tiedostona kirjanpitäjämme osoitteeseen tuomas.narvanen@jtn.fi

 

3. Paperilasku osoitteeseen

Food Camp Finland Oy

c/o JTN-Yhtiö Oy

Siltavoudintie 9

00640 HELSINKI