Yritys

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa. Meidän tehtävä on auttaa asiakkaitamme luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta. 

 

Food Campin palveluita ovat gastro catering, food service -alan toimijoiden konsultointi ja kouluttaminen, ruokailuun liittyvien tapahtumien järjestäminen sekä sisällön suunnittelu ja tuotanto ruoka-alan toimijoille. 

Lisäksi operoimme lounasravintola Maritoria, Hvitträskin tilausravintolaa ja kahvilaa sekä Villa Ivan Falin-tilausravintolaa. 

 

Yrityksen omistavat Riikka Kannas, Ani Ruuskanen, Maija Niemelä, Mikko Kaukonen ja Ari Tolppasen perheyhtiö Aristo-Invest Oy Ab. 
Vastuullisuus
 

Food Camp uskoo myös ajatukseen ruoan ja yhteiskunnallisten tekojen yhdistämisestä. Yritys järjestää vuosittain yhteiskuntaa rikastuttavia ja ilahduttavia tapahtumia, kilpailuita ja projekteja.

Olemme mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten eriarvoistumista monin keinoin. Food Camp on tarjonnut jo kolmena Suomen itsenäisyyspäivänä ruoan Helsingin sosiaalitoimen asiakkaille yhteistyössä Olo Groupin kanssa. Food Camp on myös mukana yhtenä perustajana ShedHelsinki-säätiössä. Säätiö toteuttaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa. Lue lisää: www.shedhelsinki.fi.

Korona-keväänä tarjosimme asunnottomille lounaan yhdessä Aseman Lapsien kanssa.

 

Food Campille on tärkeää keittiöalan ja ammattitaidon arvostuksen nostaminen ja yritys tekee aktiivista työtä tällä saralla mm. Mestarikoulu-kilpailulla.
 

Yhteystiedot

Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

Toimitilamme sijaitsevat Hotelli Haagan yhteydessä.

Laskutustiedot

Y-tunnus: 2649848-4

Ostolaskut:

Laskussa on oltava:
- tilauksen tehneen henkilön nimi
- tapahtuman / laskun aiheen nimi

 

1. Verkkolaskut:

 

Verkkolaskuosoite: 003726498484

Operaattori: NDEAFIHH

OVT-tunnus: 003726498484

 

2. Laskut pdf.tiedostona kirjanpitäjämme osoitteeseen tuomas.narvanen@jtn.fi

 

3. Paperilasku osoitteeseen

Food Camp Finland Oy

c/o JTN-Yhtiö Oy

Siltavoudintie 9

00640 HELSINKI