Yritys

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa. Meidän tehtävä on auttaa asiakkaitamme luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta. 

 

Food Campin palveluita ovat gastro catering, food service -alan toimijoiden konsultointi ja kouluttaminen, ruokailuun liittyvien tapahtumien järjestäminen sekä sisällön suunnittelu ja tuotanto ruoka-alan toimijoille. 

Operoimme lounasravintoloita Maritori ja Kitchen 1649, Hvitträskin tilausravintolaa ja kahvilaa sekä Villa Ivan Falin-tilausravintolaa. 

Lisäksi Food Camp omistaa 45% ravintola Silvopleestä, jonka kaupallistamisesta vastaamme.

 

Yrityksen omistavat Riikka Kannas, Ani Ruuskanen, Maija Niemelä, Mikko Kaukonen ja Ari Tolppasen perheyhtiö Aristo-Invest Oy Ab. 
Vastuullisuus
 

Food Camp uskoo myös ajatukseen ruoan ja yhteiskunnallisten tekojen yhdistämisestä. Yritys järjestää vuosittain yhteiskuntaa rikastuttavia ja ilahduttavia tapahtumia, kilpailuita ja projekteja.
 

Meille on tärkeää keittiöalan ja ammattitaidon arvostuksen nostaminen ja Food Camp tekee aktiivista työtä tällä saralla mm. Mestarikoulu-kilpailulla.


Olemme myös mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten eriarvoistumista monin keinoin. Food Camp on tarjonnut jo kolmena Suomen itsenäisyyspäivänä ruoan Helsingin sosiaalitoimen asiakkaille yhteistyössä Olo Groupin kanssa. Korona-keväänä 2020 tarjosimme asunnottomille lounaan yhdessä Aseman Lapsien kanssa.

Food Camp on myös mukana yhtenä perustajana ShedHelsinki-säätiössä. Säätiö toteuttaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa. Lue lisää: www.shedhelsinki.fi.

Yhteystiedot

Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

Toimitilamme sijaitsevat Hotelli Haagan yhteydessä.

Laskutustiedot

Y-tunnus: 2649848-4

Ostolaskut:

Laskussa on oltava:
- tilauksen tehneen henkilön nimi
- tapahtuman / laskun aiheen nimi

 

Verkkolaskut:

 

Verkkolaskuosoite: 003726498484 

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy

OVT-tunnus: 003726498484

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Food Camp Finland Oy (OpusCapita skannauspalvelu)

PL 49121
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen.

Food Camp Finland Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:

FoodCampFinlandOy.FI.P.156692-6@docinbound.com