Yritys

Food Camp Finland sai alkunsa vuonna 2013, kun tapahtuma-alan ammattilainen Riikka Kannas oli puhumassa seminaarissa, jossa paikalla oli myös huippukokki Pekka Terävä. Kaksikko tunsi toisensa entuudestaan, ja he jäivät juttelemaan seminaarin jälkeen. Terävä kertoi unelmastaan järjestää tapahtuma, jossa hän esittelisi kansainvälisille kokkikavereilleen Suomen luontoa. Pian ensimmäisen Food & Art Festival -tapahtuman jälkeen syntyi yhteinen bisnes­idea – ajatus yrityksestä, joka järjestää ruokailuun liittyviä tapahtumia. Yrityksen omistajia ovat Olo Group, Ani Ruuskanen, Riikka Kannas, Maija Niemelä ja Mikko Kaukonen.

"Lupaamme ainutlaatuisia hetkiä, jotka rikastuttavat arkeasi."

Nykyään Food Campin toiminta on laajentunut myös catering- sekä ravintolatoimintaan. Food Camp pyörittää kahta lounasravintolaa: Maritoria ja Väinö Kalliota. Lisäksi yrityksen osaamisalueeseen kuuluu ruokailutapahtumien järjestäminen, konsultointi ja food service -alan toimijoiden kouluttaminen ravintoloista ruokateollisuuteen.​ Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Emo, Ravintola Nude ja viinien verkkokauppa ja yrityspalvelu Bottlescouts.

”Yrityksemme on olemassa, koska haluamme edistää ruokailukulttuuria. Ruokailuhetkelle pitäisi antaa arvostusta ja olla läsnä siinä hetkessä. Uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka, kun ihmiset syövät yhdessä.”
Vastuullisuus
 

Food Camp uskoo myös ajatukseen ruoan ja yhteiskunnallisten tekojen yhdistämisestä. Yritys järjestää vuosittain yhteiskuntaa rikastuttavia ja ilahduttavia tapahtumia, kilpailuita ja projekteja.

Yritys ehkäisee lasten ja nuorten eriarvoistumista monin keinoin. Food Camp yhdessä koko Olo Groupin voimin tarjoaa Suomen itsenäisyyspäivänä ruoan Helsingin sosiaalitoimen asiakkaille. Tätä perinnettä on harjoitettu jo kaksi vuotta. Food Camp on myös mukana yhtenä perustajana ShedHelsinki-säätiössä. Säätiö toteuttaa lasten ja nuorten musiikkiteatteritoimintaa. Lue lisää: www.shedhelsinki.fi.

 

Food Campille on tärkeää keittiöalan ja ammattitaidon arvostuksen nostaminen ja yritys tekee aktiivista työtä tällä saralla Mestarikoulu-kilpailulla  ja Huippukokki-koulutusohjelmalla.
 

Yhteystiedot

Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

Toimitilamme sijaitsevat Hotelli Haagan yhteydessä.

Kumppanit

Laskutustiedot

Y-tunnus: 2649848-4

Ostolaskut:

Laskussa on oltava:
- tilauksen tehneen henkilön nimi
- tapahtuman / laskun aiheen nimi

 

1. Verkkolaskut:

 

Verkkolaskuosoite: 003726498484

Operaattori: NDEAFIHH

OVT-tunnus: 003726498484

 

2. Laskut pdf.tiedostona kirjanpitäjämme osoitteeseen tuomas.narvanen@jtn.fi

 

3. Paperilasku osoitteeseen

Food Camp Finland Oy

c/o JTN-Yhtiö Oy

Siltavoudintie 9

00640 HELSINKI

Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti