Wanted: keittiömestari

Haemme uuteen lounasravintolaamme Fiskars Groupin pääkonttoriin keittiömestaria kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

Haussa hyväntuulinen tiiminvetäjä, joka taitaa niin monipuolisen ja ravitsevan lounasruuan kuin laadukkaan kokoustarjonnan. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan näköalapaikalle uuden lounasravintolan ruokatuotteen suunnittelussa ja kehittämisessä kuin oman tiimin rakentamisessa ja johtamisessa. Aloitus elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Uusi lounasravintola avautuu vuoden 2022 alussa Keilaniemessä.

Odotamme sinulta:

-Alan koulutusta

-Monipuolista kokemusta kokin tehtävistä

-Palveluhenkisyyttä

-Oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja vastuullisuutta

-Paineensietokykyä kiireen keskellä

-Kokemusta esimiestyöstä, hyvät johtamistaidot plussaa 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kunnianhimoiseen, mutta mukavaan työyhteisöön, upeaan työympäristöön sekä jättämään kädenjälkesi ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä Suomessa.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Maija Niemelä, maija.niemela@foodcampfinland.fi

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: maija.niemela@foodcampfinland.fi viimeistään 11.7.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Fiskars Group tekee arjesta ainutkertaista työntekijöilleen, asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Yhtiön pääkonttori muuttaa vuoden 2022 alussa Keilaniemeen, missä sen uusi moderni pääkonttori juhlistaa yhtiön rikasta 370-vuotista historiaa. Vastuullisuus ja hyvinvointi ovat arvoja, jotka näkyvät itse rakennuksessa ja sen tarjoamissa palveluissa. Keskeisen sijainnin ansiosta kulkuyhteydet ovat hyvät niin julkisilla kuin pyörällä tai autollakin.