top of page

Food Campin henkilökunta on yhteen hiileen puhaltava kunnianhimoinen joukkue, jonka riveissä on viihdytty pitkään.

Teemme aktiivisesti työtä ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä sekä ravintola-alan arvostuksen nostamisessa Suomessa.

Meillä on jatkuvasti tarjolla niin harjoittelu-, keikka- kuin kesätyöpaikkoja. Töitä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opiskelun lomassa.

Laita rohkeasti avoin hakemus rekry@foodcampfinland.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

Wanted: Tuottaja / gastro catering

 

Haemme joukkoomme tuottajaa vastaamaan gastro catering-tilaisuuksista.

 

Tuottajana toimit lähiesimiehenä vastaten Food Campin gastro catering-tilaisuuksien onnistumisesta. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä sekä pää kylmänä että hymy huulilla tilanteessa kuin tilanteessa.

Hyvänä tiimipelaajana osaat mukautua muuttuviin tilanteisiin, omaat nopean ongelmaratkaisukyvyn ja pystyt motivoimaan muita ympärillä toimivia.

 

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia tilaisuuksien tuotannosta paikan päällä, johtaa joukkuettasi ja huolehtia tilaisuuksien kulusta asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

 

Mitä odotuksia meillä on sinulle?

 

-Parin vuoden kokemusta tarjoilijana tai hovimestarina toimimisesta

-Organisointikykyä

-Positiivista asennetta ja reipasta otetta fyysiseen työskentelyyn

-B-korttia ja pakettiautolla ajamista 

Plussaa:

-Hyvää kielitaitoa; suomi ja englanti, ruotsin kielitaito 

-Microsoft office -ohjelmien hallinta 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, mahdollisuuden päästä mukaan kunnianhimoiseen, mutta mukavaan työyhteisöön sekä jättämään kädenjälkesi ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä Suomessa. 

Kysyttävää? Liiketoimintajohtaja Maija Niemelä kertoo sinulle mielellään lisääHänet tavoitat sähköpostilla osoitteesta  maija.niemela@foodcampfinland.fi. Maijalle voi myös lähettää ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Wanted: Kokki / gastro catering

 

Haemme gastro catering -joukkoomme kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen elokuusta alkaen. Food Camp gastro catering on paljon enemmän kuin catering tai pitopalvelu, sillä toiminnassamme korostuu ruoan lisäksi myös tunnelma, miljöö ja seura.

Asiakkaitamme ovat laatua arvostavat yritykset kuin yksityishenkilöt. Meidän palveluumme kuuluu luoda ravintolamainen elämys tilaan, joka ei ole ravintola.

 

Odotamme sinulta:

  • Alan koulutusta

  • 1-3 vuoden kokemusta kokin tehtävistä

  • Palveluhenkisyyttä

  • Oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja vastuullisuutta

  • Tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan lisäksi mahdollisuuden päästä mukaan kunnianhimoiseen, mutta mukavaan yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöön sekä jättämään kädenjälkesi ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä Suomessa. 

Lisätietoja antaa Mikko Kaukonen, mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla samaan osoitteeseen Mikolle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus elokuussa.

Food Camp Finland
bottom of page