top of page

Food Campin henkilökunta on yhteen hiileen puhaltava kunnianhimoinen joukkue, jonka riveissä on viihdytty pitkään.

Teemme aktiivisesti työtä ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä sekä ravintola-alan arvostuksen nostamisessa Suomessa.

Meillä on jatkuvasti tarjolla niin harjoittelu-, keikka- kuin kesätyöpaikkoja. Töitä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opiskelun lomassa.

Laita rohkeasti avoin hakemus rekry@foodcampfinland.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

Wanted: Kokkeja ja vuoromestari / Ravintola Makasiini

Haemme nyt uudistuneen Ravintola Makasiinin keittiöön lisää työkavereita tulevalle kesälle. Etsimme sekä kokkeja että vuoromestaria. Jos haluat tuottaa ruokailukokemuksia klassisen laadukkaassa, mutta rennossa ravintolassa, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Makasiini on vuonna 1999 Hangon Satamakadulle tunnelmalliseen makasiinirakennukseen perustettu tasokas ja helposti lähestyttävä à la carte -ravintola, jonka yhteydessä toimii aurinkoinen terassibaari. 
Ravintola siirtyi Food Camp Finlandin omistukseen vuonna 2022, ja talven aikana remontoimme sitä entistä ehommaksi. Avaamme Makasiinin jälleen toukokuun alussa, ja tarvitsemme nyt osaavaa henkilökuntaa tulevaksi kesäsesongiksi. 


Millaisesta työstä on kyse?

Kokkina työpäiviisi kuuluu monipuolista keittiötyöskentelyä ja à la carte -annosten valmistusta.

Vuoromestarina toimit tiiviissä yhteistyössä keittiömestarin kanssa ja vastaat siitä, että työvuoron aikana keittiössä kaikki sujuu mallikkaasti. Vuoromestarina tehtäviisi kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi esimerkiksi tilausten tekemistä.

Meillä teet vuorotöitä aukioloaikojemme mukaan. Kauden alussa olemme avoinna pääasiassa iltaisin, keskikesän sesonkina lounaasta myöhäiseen iltaan. 

Töitä on tarjolla niin tunti-, osa-aika-, kuin kokoaikatyöstäkin kiinnostuneille. Ensimmäisten kesätyöntekijöiden toivomme aloittavan jo huhtikuun alussa ja jatkavan syyskuun lopulle, mutta suurin tarve on heinäkuun ajalle. Kerro meille  hakemuksessasi, mille ajalle etsit töitä – me joustamme mielellämme!


Mitä odotuksia meillä on sinulle?

Koska haemme tiimiimme useita tekijöitä, ei ole olemassa yhtä oikeaa taustaa. Voit siis olla urasi alkupuolella oleva kokki tai kokeneempi keittiötyön ammattilainen – pystymme tarjoamaan sopivan haastavan työnkuvan ja oppimisen paikkoja monen tasoiselle tekijälle.

Toivomme sinulta:

  • Kokin koulutusta

  • Kokemusta kokin työstä mielellään vähintään yhden vuoden ajalta

  • Hyvää paineensietokykyä, sillä kesäsesongin aikaan päivät ovat usein todella hektisiä

  • Englannin ja/tai suomen kielen taitoa


Plussaa (mutta ei pakollista!) on, jos sinulla on lisäksi tällaista kokemusta:

  • A la carte -ravintolassa työskentely

  • Kokemusta sesonkiravintoloista


Tarjoamme sinulle:

  • Loistavat puitteet työnteolle uudistetussa ravintolassa

  • Ammattitaitoisen ja kunnianhimoisen työporukan, jossa jokaisen ideoita kuunnellaan

  • Mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen Food Camp Finlandin gastro catering -palveluissa

  • Apua asunnon löytämiseen Hangosta

  • Työnantajan tukea liikunta- ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin

  • Kannustavan palkkauksen, johon vaikuttaa kokemuksesi ja osaamisesi


Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Hae meille helposti vastaamalla tämän linkin takana oleviin kysymyksiin ja jättämällä yhteystietosi – tämä ei vie sinulta muutamaa minuuttia kauempaa. Voit myös kysymyksiin vastattuasi halutessasi lähettää CV:n osoitteeseen 

mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi. Hae viimeistään 15.2. Älä kuitenkaan turhaan aikaile, koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kysyttävää? Keittiöpäällikkö Mikko Kaukonen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat sähköpostilla osoitteesta mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi.

Wanted: Sali / Ravintola Makasiini

Etsimme uudistuneeseen Ravintola Makasiiniin lisää työkavereita tulevalle kesälle. Palkkaamme ravintola-alan osaajia kaikkiin salipuolen tehtäviin: saliapulaisiksi, tarjoilijoiksi ja hovimestariksi/vuoropäälliköksi. 

Jos haluat tuottaa ravintolakokemuksen klassisen laadukkaassa, mutta rennossa ravintolassa, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Millaisesta työstä on kyse?

Tarkka työnkuvasi riippuu tietenkin siitä, tuletko saliapulaiseksi, tarjoilijaksi vai hovimestariksi/vuoropäälliköksi. Nimikkeestä huolimatta tärkein tehtäväsi on kuitenkin huolehtia ravintoloiden asiakkaiden viihtymisestä ja tarjota heille ensiluokkainen ravintolakokemus. Ammattimaisen tarjoilun lisäksi autat asiakkaita ruokajuomien kanssa. Meillä pääsetkin laittamaan viinitietämyksesi peliin ja oppimaan viineistä lisää.

Kaikissa tehtävissä teet vuorotöitä aukioloaikojemme mukaan. Kauden alussa olemme avoinna pääasiassa iltaisin, keskikesän sesonkina lounaasta myöhäiseen iltaan. 

Töitä on tarjolla niin tunti-, osa-aika-, kuin kokoaikatyöstäkin kiinnostuneille. Ensimmäisten kesätyöntekijöiden toivomme aloittavan jo huhtikuun alussa ja jatkavan syyskuun lopulle, mutta suurin tarve on heinäkuun ajalle. Kerro meille  hakemuksessasi, mille ajalle etsit töitä – me joustamme mielellämme!

Mitä odotuksia meillä on sinulle?

Kuten jo kerroimme, haemme tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Siksi ei ole olemassa yhtä oikeaa taustaa, vaan voit olla joko kokenut ravintola-alan ammattilainen  tai urasi alkupuolella oleva tarjoilija.

Toivomme sinulta:

  • Työkokemusta à la carte -tarjoilusta

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

  • Hyvää paineensietokykyä, sillä kesäsesongin aikaan päivät ovat usein todella hektisiä

Plussaa (mutta ei pakollista!) on, jos sinulla on lisäksi tällaista osaamista tai kokemusta:

  • Viinituntemus sekä kokemusta ruoan ja viinin yhdistämisestä

  • Kokemusta sesonkiravintolassa työskentelystä

  • Ruotsin kielen taito


Tarjoamme sinulle:

  • Loistavat puitteet työnteolle uudistetussa ravintolassa

  • Ammattitaitoisen ja kunnianhimoisen työporukan, jossa jokaisen ideoita kuunnellaan

  • Mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen Food Camp Finlandin gastro catering -palveluissa

  • Apua asunnon löytämiseen Hangosta

  • Työnantajan tukea liikunta- ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin

  • Kannustavan palkkauksen, johon vaikuttaa kokemuksesi ja osaamisesi

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Hae meille helposti vastaamalla tämän linkin takana oleviin kysymyksiin ja jättämällä yhteystietosi – tämä ei vie sinulta muutamaa minuuttia kauempaa. Hae viimeistään 15.2. Älä kuitenkaan turhaan aikaile, koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kysyttävää? Ravintolatoimenjohtaja Juha Räsänen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat sähköpostilla osoitteesta juha.rasanen@foodcampfinland.fi.

 

Wanted: Kokki / gastro catering

Haemme gastro catering -joukkoomme kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen elokuusta alkaen. Food Camp gastro catering on paljon enemmän kuin catering tai pitopalvelu, sillä toiminnassamme korostuu ruoan lisäksi myös tunnelma, miljöö ja seura.

Asiakkaitamme ovat laatua arvostavat yritykset kuin yksityishenkilöt. Meidän palveluumme kuuluu luoda ravintolamainen elämys tilaan, joka ei ole ravintola.

 

Odotamme sinulta:

  • Alan koulutusta

  • 1-3 vuoden kokemusta kokin tehtävistä

  • Palveluhenkisyyttä

  • Oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja vastuullisuutta

  • Tiimityötaitoja

Työsuhde on vakituinen.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi mahdollisuuden päästä mukaan kunnianhimoiseen, mutta mukavaan yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöön sekä jättämään kädenjälkesi ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä Suomessa. 

Lisätietoja antaa Mikko Kaukonen, mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla samaan osoitteeseen Mikolle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus elokuussa.

Kopio Nimetön (2).png
bottom of page