Food Campin henkilökunta on yhteen hiileen puhaltava kunnianhimoinen joukkue, jonka riveissä on viihdytty pitkään.

Teemme aktiivisesti työtä ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä sekä ravintola-alan arvostuksen nostamisessa Suomessa.

Meillä on jatkuvasti tarjolla niin harjoittelu-, keikka- kuin kesätyöpaikkoja. Töitä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opiskelun lomassa.

Laita rohkeasti avoin hakemus rekry@foodcampfinland.fi

Wanted: kokki/vuoromestari

Haemme suosittuun lounasravintolaamme Maritorille Herttoniemeen Marimekko-taloon kokkia/vuoromestaria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haussa hyväntuulinen ammattilainen, joka taitaa niin monipuolisen ja ravitsevan lounasruuan kuin laadukkaan kokoustarjonnan. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näköalapaikalle osaksi huipputiimiä. 

 

Odotamme sinulta:

  • Alan koulutusta

  • 1-3 vuoden kokemusta kokin tehtävistä

  • Palveluhenkisyyttä

  • Oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja vastuullisuutta

  • Tiimityötaitoja

Työsuhde on vakituinen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kunnianhimoiseen, mutta mukavaan työyhteisöön, upeaan työympäristöön sekä jättämään kädenjälkesi ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä Suomessa. 

Lisätietoja antaa Mikko Kaukonen, mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla samaan osoitteeseen Mikolle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Wanted: Hovimestari

Haemme joukkoomme hovimestaria vastaamaan gastro catering-tilaisuuksista.

 

Hovimestarina toimit lähiesimiehenä vastaten Food Campin gastro catering-tilaisuuksien onnistumisesta. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä, pää kylmänä ja hymy huulilla tilanteessa kuin tilanteessa. Hyvänä tiimipelaajana osaat mukautua muuttuviin tilanteisiin, omaat nopean ongelmaratkaisukyvyn ja pystyt motivoimaan muita ympärillä toimivia.

 

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia tilaisuuksien tuotannosta paikan päällä, johtaa joukkuettasi ja huolehtia tilaisuuksien kulusta asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

 

Odotamme sinulta

 

-Parin vuoden kokemusta tarjoilijana tai hovimestarina toimimisesta

-Organisointikykyä

-Positiivista asennetta ja reipasta otetta fyysiseen työskentelyyn

-B-korttia ja pakettiautolla ajamista

-Hyvää kielitaitoa; suomi ja englanti, ruotsin kielitaito on plussaa

-Microsoft office -ohjelmien hallinta plussaa

Työsuhde on kokoaikainen.

Tarjoamme sinulle  mahdollisuuden päästä mukaan kunnianhimoiseen, mutta mukavaan työyhteisöön sekä jättämään kädenjälkesi ruokailukokemuksen muotoilun kehittämisessä Suomessa. Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Maija Niemelä, maija.niemela@foodcampfinland.fi

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: maija.niemela@foodcampfinland.fi  

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kopio Nimetön (2).png