top of page
Food Camp Finland

Tapahtumat ja kilpailut

Olemme luoneet ruokailun ympärille tapahtumia, jotka ovat mainioita tärkeiden kohtaamisten areenoja yrityksille ja muille ruoan ystäville.

Lisäksi toteutamme ammattilaiskilpailuja alan arvostuksen ja kiinnostuksen lisäämiseksi tiiviissä yhteistyössä alan oppilaitosten ja kumppaneidemme kanssa.

Mestarikoulu 2024

Muita kilpailujamme ovat olleet mm.

European Street Food Awards 2022 

Seafood Chef 2022 by Pro Kala

Pizzamestari 2021 by Arla Foods

Burger Battle 2021 by Lantmännen

Makeamestari 2020 by Arla Foods

Mikäli tapahtumayhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä:
riikka.kannas@foodcampfinland.fi.

 

Suunnittelemme ja toteutamme myös yrityksille ja yksityishenkilöille tapahtumia räätälöidysti.

Ruokailu yhdistää ihmisiä arjen hetkissä ja erityisesti silloin kun on syytä juhlaan. Meitä inspiroivat asiakkaamme, heidän tavoitteensa ja intohimonsa. Näiden pohjalta luomme yhdessä täydellisen, yksilöllisen ruokailukokemuksen ja ikimuistoisen tunnelman.

Ruokailu on meille ruokaa tärkeämpää.
 

Palvelemme yritysten sisäisissä ja ulkoisissa tapahtumissa, perheen tärkeissä päivissä tai hetkissä, oli kyseessä sitten asiakastilaisuudet, lanseeraukset​, vuosijuhlat, henkilöstön koulutus‐ ja virkistystapahtumat, seminaarit, gaalat, messut, promootiot, häät, hautajaiset tai  syntymäpäiväjuhlat. Kaikki, joiden arvoa ja merkityksellisyyttä halutaan korostaa ruualla. Meidän palveluumme kuuluu luoda ravintolamainen elämys tilaan, joka ei ole ravintola.


Ota yhteyttä: myynti@foodcampfinland.fi.

Art ja Talk

Ruokailufestivaalin aikana syödään, juodaan, nautitaan taiteesta ja kauniista Suomen luonnosta. Maailmalta vierailevat keittiömestarit sekä taiteilijat luovat ruokailukonsepteja koko festivaalin ajan. Food & Art Festivalin aikana on paljon koettavaa ja maisteltavaa ympäri kaupunkia ja jokaiseen ruokailuun on myynnissä lippuja erikseen. Voit siis kokea yhden tai useamman ruokailun festivaalin aikana. Vierailijoiden on mahdollisuus nauttia myös ilmaisohjelmasta. Kaupunki täyttyy taiteesta, designista ja kansainvälisestä ruoasta.
 
Lue lisää: www.foodandart.fi
Food & Art Festival Facebookissa ja Instagramissa
Kuvia tapahtumasta löytyy täältä.


 

Food & Talk Seminar 

Vuosittainen Food & Talk Seminar pohtii ruokailua ja sen tulevaisuutta muuttuvan kulttuurin sekä kiinnostavimpien ilmiöiden ja innovaatioiden kautta: Mikä muuttuu ja miksi muutokset tapahtuvat, ketkä muutoksen tekevät ja miten se tulee mullistamaan niin ruokailun parissa toimivien yritysten kuin tavallisten kuluttajien arjen ja elämän. Seminaari kokoaa saman pöydän ääreen poikkeuksellisen laajan ruokavaikuttajien verkoston: Paikalla näkijöitä ja tekijöitä mm. tuotannosta ja teollisuudesta, tutkimuksesta ja kaupasta, kotimaisista huippukeittiöistä sekä markkinoinnista ja mediasta.

Lue lisää: www.foodandtalk.fi
Food & Talk Seminar Facebookissa ja Instagramissa
Kuvia tapahtumasta löytyy täältä.

 

Vladimir Mukhin on yksi mielenkiintoisimmista uuden venäläisen keittiön edustajista. Hänen maailmankuulu moskovalainen ravintolansa White Rabbit oli vuonna 2017 sijalla #23 maailman parhaiden ravintoloiden listalla. 

Mukhin edustaa Venäläisen keittiön uutta aaltoa. Hänelle venäläinen keittiö on tutkimusretki, jonka löytöjä hän maustaa uusimpien ruokatrendien vivahteilla. Mukhin keskittyy ruoassaan paikallisiin kausituotteisiin, moderneihin tekniikoihin ja etsii uusia yhdistelmiä. Hänen vahvana tavoitteenaan on saada uutta venäläistä keittiötä tunnetuksi maailmalla.

Tämä huippukeittiömestarin valmistama pop up -menu nautittiin yhtenä eksklusiivisena iltana tunnelmallisessa Lampan talossa, Helsingin kauppatorin kupeessa.


 

Food Camp Finland
bottom of page