Tapahtumat

Luomme vuosittain ruokailun ympärille tapahtumia, jotka ovat mainioita tärkeiden kohtaamisten areenoja yrityksille ja muille ruoan ystäville.

Toistaiseksi – koronasta johtuen legendaarinen Food & Art -ruokailufestivaali on tauolla kuten Food & Talk -ruokailuseminaari.


Toteutamme myös ammattilaiskilpailuja tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Kilpailujamme ovat mm.

 

Seafood Chef 2020 by Pro Kala

Makeamestari 2020 by Arla Foods

Pizzamestari 2021 by Arla Foods

Burger Battle 2021 by Lantmännen

Mestarikoulu 2022

 

Mikäli tapahtumayhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä:
riikka.kannas@foodcampfinland.fi.

 

Suunnittelemme ja toteutamme myös yrityksille ja yksityishenkilöille tapahtumia räätälöidysti. Ruoka yhdistää ihmisiä ja luo vahvan yhteisen tunteen. Tunne on tärkeintä onnistuneissa tapahtumissa. Palveluihimme kuuluvat yritystapahtumien oivaltavat sisällöt, toimivat konseptit ja toteutukset.


Suunnittelemme ja tuotamme myös mm. asiakastilaisuudet, lanseeraukset​, vuosijuhlat, henkilöstön koulutus‐ ja virkistystapahtumat, seminaarit, gaalat, messut, promootiot, häät ja hautajaiset sekä syntymäpäiväjuhlat.


Ota yhteyttä: sarri.veijola@foodcampfinland.fi.

 

Ruokailufestivaalin aikana syödään, juodaan, nautitaan taiteesta ja kauniista Suomen luonnosta. Maailmalta vierailevat keittiömestarit sekä taiteilijat luovat ruokailukonsepteja koko festivaalin ajan. Food & Art Festivalin aikana on paljon koettavaa ja maisteltavaa ympäri kaupunkia ja jokaiseen ruokailuun on myynnissä lippuja erikseen. Voit siis kokea yhden tai useamman ruokailun festivaalin aikana. Vierailijoiden on mahdollisuus nauttia myös ilmaisohjelmasta. Kaupunki täyttyy taiteesta, designista ja kansainvälisestä ruoasta.

 

Poikkeuksellisen tilanteen takia Food & Art Festivalia ei järjestetä vuonna 2020.

 

Lue lisää: www.foodandart.fi

Food & Art Festival Facebookissa ja Instagramissa
Kuvia tapahtumasta löytyy täältä.


 

Food & Talk Seminar 2020

Vuosittainen Food & Talk Seminar pohtii ruokailua ja sen tulevaisuutta muuttuvan kulttuurin sekä kiinnostavimpien ilmiöiden ja innovaatioiden kautta: Mikä muuttuu ja miksi muutokset tapahtuvat, ketkä muutoksen tekevät ja miten se tulee mullistamaan niin ruokailun parissa toimivien yritysten kuin tavallisten kuluttajien arjen ja elämän. Seminaari kokoaa saman pöydän ääreen poikkeuksellisen laajan ruokavaikuttajien verkoston: Paikalla näkijöitä ja tekijöitä mm. tuotannosta ja teollisuudesta, tutkimuksesta ja kaupasta, kotimaisista huippukeittiöistä sekä markkinoinnista ja mediasta.

Poikkeuksellisen tilanteen takia Food & Talk seminaaria ei järjestetä vuonna 2020.

Lue lisää: www.foodandtalk.fi

Food & Talk Seminar Facebookissa ja Instagramissa
Kuvia tapahtumasta löytyy täältä.

Vladimir Mukhin on yksi mielenkiintoisimmista uuden venäläisen keittiön edustajista. Hänen maailmankuulu moskovalainen ravintolansa White Rabbit oli vuonna 2017 sijalla #23 maailman parhaiden ravintoloiden listalla. 

Mukhin edustaa Venäläisen keittiön uutta aaltoa. Hänelle venäläinen keittiö on tutkimusretki, jonka löytöjä hän maustaa uusimpien ruokatrendien vivahteilla. Mukhin keskittyy ruoassaan paikallisiin kausituotteisiin, moderneihin tekniikoihin ja etsii uusia yhdistelmiä. Hänen vahvana tavoitteenaan on saada uutta venäläistä keittiötä tunnetuksi maailmalla.

Tämä huippukeittiömestari tulee toukokuussa Suomeen valmistamaan pop up -menun yhden eksklusiivisen illan ajaksi. Illallinen nautitaan tunnelmallisessa Lampan talossa, Helsingin kauppatorin kupeessa.

Milloin: 18.5.2018
Missä: Lampan talo, Helenankatu 2, 00170 Helsinki

www.whiterabbitmoscow.ru/en/