Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Tapahtumat

Luomme vuosittain ruokailun ympärille tapahtumia, jotka ovat mainioita tärkeiden kohtaamisten areenoja yrityksille ja muille ruoan ystäville.

Järjestämme Food & Art -ruokailufestivaalin jo kuudetta kertaa sekä Food & Talk -ruokailuseminaarin jo neljättä kertaa.


Olemme myös toteuttaneet kilpailuja tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Tulevia kilpailuja ovat: 
 

Mestarikoulu 2020

Makeamestari 2020 by Arla Foods

Pizzamestari 2021 by Arla Foods

Burger Battle 2021 by Lantmännen

Mikäli tapahtumayhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä:
riikka.kannas@foodcampfinland.fi.

 

 

Food & Art Festival Turku järjestetään Turussa 3.–6. syyskuuta 2019.

Ruokailufestivaalin aikana syödään, juodaan, nautitaan taiteesta ja kauniista Suomen luonnosta. Maailmalta vierailevat keittiömestarit sekä taiteilijat luovat ruokailukonsepteja koko festivaalin ajan. Food & Art Festivalin aikana on paljon koettavaa ja maisteltavaa ympäri kaupunkia ja jokaiseen ruokailuun on myynnissä lippuja erikseen. Voit siis kokea yhden tai useamman ruokailun festivaalin aikana. Vierailijoiden on mahdollisuus nauttia myös ilmaisohjelmasta. Kaupunki täyttyy taiteesta, designista ja kansainvälisestä ruoasta.

Milloin: 3.–6. syyskuuta 2020

 

Lue lisää: www.foodandart.fi

Food & Art Festival Facebookissa ja Instagramissa
Kuvia tapahtumasta löytyy täältä.


 

Food & Talk Seminar 2020

Vuosittainen Food & Talk Seminar pohtii ruokailua ja sen tulevaisuutta muuttuvan kulttuurin sekä kiinnostavimpien ilmiöiden ja innovaatioiden kautta: Mikä muuttuu ja miksi muutokset tapahtuvat, ketkä muutoksen tekevät ja miten se tulee mullistamaan niin ruokailun parissa toimivien yritysten kuin tavallisten kuluttajien arjen ja elämän. Seminaari kokoaa saman pöydän ääreen poikkeuksellisen laajan ruokavaikuttajien verkoston: Paikalla näkijöitä ja tekijöitä mm. tuotannosta ja teollisuudesta, tutkimuksesta ja kaupasta, kotimaisista huippukeittiöistä sekä markkinoinnista ja mediasta.


Milloin: 5.5.2020
Missä: Wanha Satama, Helsinki

Lue lisää: www.foodandtalk.fi

Food & Talk Seminar Facebookissa ja Instagramissa
Kuvia tapahtumasta löytyy täältä.

Vladimir Mukhin on yksi mielenkiintoisimmista uuden venäläisen keittiön edustajista. Hänen maailmankuulu moskovalainen ravintolansa White Rabbit oli vuonna 2017 sijalla #23 maailman parhaiden ravintoloiden listalla. 

Mukhin edustaa Venäläisen keittiön uutta aaltoa. Hänelle venäläinen keittiö on tutkimusretki, jonka löytöjä hän maustaa uusimpien ruokatrendien vivahteilla. Mukhin keskittyy ruoassaan paikallisiin kausituotteisiin, moderneihin tekniikoihin ja etsii uusia yhdistelmiä. Hänen vahvana tavoitteenaan on saada uutta venäläistä keittiötä tunnetuksi maailmalla.

Tämä huippukeittiömestari tulee toukokuussa Suomeen valmistamaan pop up -menun yhden eksklusiivisen illan ajaksi. Illallinen nautitaan tunnelmallisessa Lampan talossa, Helsingin kauppatorin kupeessa.

Milloin: 18.5.2018
Missä: Lampan talo, Helenankatu 2, 00170 Helsinki

www.whiterabbitmoscow.ru/en/

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille ja yksityishenkilöille tapahtumia räätälöidysti. Ruoka yhdistää ihmisiä ja luo vahvan yhteisen tunteen. Tunne on tärkeintä onnistuneissa tapahtumissa. Palveluihimme kuuluvat yritystapahtumien oivaltavat sisällöt, toimivat konseptit ja toteutukset.


Suunnittelemme ja tuotamme myös mm. asiakastilaisuudet, lanseeraukset​, vuosijuhlat, henkilöstön koulutus‐ ja virkistystapahtumat, seminaarit, gaalat, messut, promootiot, häät ja hautajaiset sekä syntymäpäiväjuhlat.


Ota yhteyttä: sarri.veijola@foodcampfinland.fi.