Food Camp ja Väinö Kallion tiloja hallinnoiva Kenno Lounge yhteistyöhön

January 17, 2020

 

Väinö Kallio uudistuu, kun Food Camp ja Kenno Lounge aloittavat yhteistyön. Yhteistyön myötä Helsingissä paikkansa vakiinnuttanut Väinö Kallion kokee palveluiden osalta täydellisen muodonmuutoksen: ainoastaan nimi pidetään ennallaan.

 

Historiallinen tila tarjoaa upeat puitteet tilaisuuksiin

 

Entisen Elannon Osuuskaupan pankkisalin on suunnitellut arkkitehti Väinö Vähäkallio ja se valmistui 1928.

 

”Ruoka kuljettaa historiaa”, toteaa keittiömestari Pekka Terävä ja jatkaa ”rakennuksen näkyvä paikka Helsingin kaupunkirakenteessa ennen ja nyt antaa oman säväyksensä”.

 

“Olemme jo pitkään etsineet meille sopivaa tilaa, jota voimme tarjota asiakkaillemme. Väinö Kallio sopii tähän erinomaisesti. Haluamme myös kehittää Väinö Kallioon lounaskonseptin, joka sopii kalliolaiseen makuun”, sanoo Food Campin toimitusjohtaja Riikka Kannas.

 

”Food Camp on yksi Suomen johtavia ruokailualan yrityksiä, joten olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä. Odotamme innolla, mihin voimme viedä Väinö Kallion yhdessä” Kenno Loungen toimitusjohtaja Marisa Rantasila kommentoi.

 

Väinö Kallion huimat 531 neliötä saleineen ja kabinetteineen mahdollistaa niin suuret kuin pienetkin tilaisuudet. Tapahtumavarauksia otetaan vastaan jo nyt. Väinö Kallion uudistunut lounas aukeaa 2.3.

Kuva: Aarne Pietinen Oy, Helsingin kaupunginmuseo 1939

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive