Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Resepti: Kurpitsa-mocktail

November 14, 2019


Vaikka Halloween ja pyhäinpäivä ovat jo takanapäin, kurpitsoiden sesonki jatkuu edelleen. Hyödynnä tämä syksyn herkku nyt, kun se on parhaimmillaan: juoma-ammattilaisemme Paula Lundellin kehittämä kurpitsa-mocktail sopii täydellisesti vaikka syksyn juhliin!


 

Mocktailin valmistus (1kpl):

 

8 cl kurpitsamehua
2,5 cl sitruunamehua

1,5 cl laventelisiirappia

 

Tarvitset:

Myskikurpitsaa

Sokerisiirappia

Laventelinkukkaa

Sitruunoita

 

Kurpitsamehu:

Kuori myskikurpitsat ja pilko. Laita palat mehulinkoon ja siivilöi mehu.

 

Laventelisiirappi:

Keitä sokerisiirappi ja lisää muutama gramma kuivattua laventelinkukkaa, kun siirappi on vielä lämmintä. Hauduta noin 15min. Siivilöi laventelit pois.

 

Sitruunamehu:

Purista sitruunat ja siivilöi mehu.

 

Sheikkaa ainekset keskenään. Kaada jäillä täytettyyn grogilasiin ja nauti!

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

Please reload

Archive