Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Kauden mehuresepti by Paula Lundell

June 13, 2019

Kesällä on ihana nauttia kauden antimista, kuten raparperista ja mustaherukasta. Olo ja Garden by Olo -ravintoloiden baarimestari Paula Lundell on suunnitellut mehureseptin juuri näitä sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Tämä juhlallinen mehu toimii hyvin esimerkiksi kesäjuhlien alkoholittomana alkumaljana tai kuuman kesäpäivän virvokkeena. Raaka-aineet saatat löytää omasta puutarhastasi!


 

Kesäinen raparperimehu


(1 litra valmista mehua)

6 dl raakaraparperimehua
3 dl mustaherukanlehtihauduketta
0,5 dl sitruunamehua
0,5 dl sokerilientä (tai sokeria liotettuna kuumaan herukanlehtiveteen)

 

Raakaraparperimehu
Purista raaoista raparpereista mehua mehulingolla tai blenderillä. Blenderiä käytettäessä riko raparperit ja valuta mehu kankaan/tiheän siivilän läpi.

 

Mustaherukanlehtihauduke
Aseta pari kourallista mustaherukankehtiä noin 75-asteiseen veteen ja hauduta vähintään 15 minuuttia.


Sokeriliemi

Sokeriliemi valmistetaan sekoittamalla 1/2 sokeria 1/2 vettä tai herukanlehtivettä.

 

Sekoita ainekset, jäähdytä ja nauti kylmänä!
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

September 24, 2019

September 13, 2019

Please reload

Archive