Food Camp uudisti Neste K -liikenneasemien ruokakonseptin

June 14, 2016

 

Kesko ja Neste vievät Suomen liikenneasemat uudelle aikakaudelle. Uuden Neste K -liikenneasemakonseptin tuloksena syntyi viihtyisä miljöö ja uusi ruokakonsepti. Ruokakonseptin suunnittelusta vastasi Food Camp Finlandin konsultointi- ja koulutusyksikkö.
 

”Ajatus siitä, että liikenneasemalla voisi syödä aidosti hyvin ja napata sieltä vaikka palaveritarjoilut mukaan on kiinnostava, hieno ja mielestäni rohkeakin. Ja aika ainutkertaista Suomessa, jossa liikenneasemien ruokatarjooma on melko samankaltainen”, kertoo keittiömestari Pekka Terävä.
 

Neste K -liikenneasemien lähtökohtana on tarjota ylivoimaisesti paras ruokakokemus teillä liikkuville. Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa, joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.
 

”Emme voisi kuvitella parempaa tapaa jakaa omaa osaamista ja kokemusta. Uuden ruokakonseptin koulutuksen parasta antia ovat olleet ne hetket, kun palo ja intohimo ruokaan on saatu taas sytytettyä.”, jatkaa keittiömestari Mikko Kaukonen.
 

Neste K -liikenneasemat uudistuvat vaiheittain 2016–17 välisenä aikana. Ensimmäiseen uuden konseptin mukaiseen liikenneasemaan ja ruokatuotteisiin voi tutustua Tampereen Teiskontiellä.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti