Mikko Kaukonen Food Campin tuotantojohtajaksi
- riikkakannas
- 3 päivää sitten
- 1 min käytetty lukemiseen

Palkittu keittiömestari Mikko Kaukonen on nimitetty Food Camp Gastro Cateringin tuotantojohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2026.
Mikko Kaukonen on toiminut keittiömestarina Food Camp Gastro Cateringilla vuodesta 2016 lähtien. Hän on myös Food Campin osakas.
Ennen Food Campia Kaukonen on työskennellyt lukuisten huippuravintoloiden keittiöissä, muun muassa Olossa, Groteskissa ja Havisissa.
Meriittilista alan kilpailuista on pitkä: Vuonna 2019 Mikko Kaukonen vei Vuoden Kokki 2019 -kilpailun voiton. Kaudella 2020–2021 hän edusti Suomea Bocuse d’Or -kilpailussa ja sijoittui kuudenneksi Lyonissa järjestetyssä loppukilpailussa syksyllä 2021. Parhaillaan hän valmentaa Suomen Bocuse d’Or -joukkuetta kauden 2026–27 koitoksiin, ensin Euroopan mestaruuskilpailuihin Marseillessa keväällä 2026, sitten kohti loppukilpailua Lyonissa keväällä 2027.
Päivittäisessä työssään keittiömestarina Mikko Kaukonen pyrkii laadukkaiden raaka-aineiden suosimiseen, itsensä ja muiden kehittämiseen sekä suomalaisen ruokakulttuurin edistämiseen. Samat periaatteet ohjaavat myös uutta työtä tuotantojohtajana.
”Meidät tunnetaan laadukkaasta keittiöosaamisestamme, erinomaisesta palvelustamme sekä innovatiivisuudestamme. On hienoa ja vähän jännittävääkin päästä tarkastelemaan Gastro Cateringin toimintaa hieman uudesta vinkkelistä ja keskittyä niin laadun, kannattavuuden kuin strategiankinkin kehittämiseen”, Mikko Kaukonen sanoo.
Food Campin toimitusjohtaja Riikka Kannas on iloinen siitä, että Mikko Kaukosen huippuosaaminen ja monipuolinen kokemus saadaan valjastettua Food Campin tuotannon johtamiseen.
”Arvostamme suuresti hänen kokonaisvaltaista ja strategista näkemystään. Catering-liiketoiminta on kuin sinfoniaorkesteri: se koostuu erilaisista osaamisista ja osaajista, ja kaiken pitää soida saumattomasti yhteen.”
Lisätiedot:
Riikka Kannas, toimitusjohtaja, Food Camp +358 40 354 6331, riikka.kannas@foodcampfinland.fi
Mikko Kaukonen, keittiömestari, tuotantojohtaja 1.1.2026 alkaen, Food Camp
+358 44 547 1177, mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi
.png)























Kommentit