top of page

Food Camp ravintoloitsijaksi Hangon kuuluisaan Ravintola Makasiiniin ja Neljän Tuulen Tupaan

Food Camp laajentaa ja tekee samalla uuden aluevaltauksen, kun Suomen kesäkaupungin Hangon legendaarinen sesonkiravintola Ravintola Makasiini sekä Neljän Tuulen Tupa siirtyvät osaksi yhtiön toimintaa. Muita Food Campin tuoreita ravintolakohteita ovat Fiskars Groupin pääkonttorissa sijaitseva Kitchen 1649 sekä Fiskarsin kylään vierailukeskus Veitsitehtaaseen avautuva Gastrobar.


Food Camp avaa tänä keväänä ja tulevan kesän aikana neljä uutta ravintolakohdetta, ja visio on jatkaa laajentumista edelleen.

– Olemme viime vuodet rakentaneet pohjaa kasvulle, joka konkretisoituu nyt. Olemme erittäin innoissamme uusista ravintolakohteista, jotka ovat luontaista jatkumoa Food Campin ravintolatoiminnalle. Haluamme tuoda Food Campin ruokailukokemuksen yhä useamman saataville kaikkiin hetkiin. Haluamme luoda ja omistaa paikkoja, joissa kohtaaminen on mutkatonta yhteisen pöydän äärellä, Food Campin toimitusjohtaja Riikka Kannas iloitsee.


Tuoreimpana avauksena on Hangon tunnettu Ravintola Makasiini, jonka uutena omistajana Food Camp aloittaa. Yhtiö tulee operoimaan vuokrasopimuksen kautta myös kaupungin omistamaa Neljän Tuulen Tupaa. Mitään suuria muutoksia Makasiiniin ei ole luvassa tänä kesänä. Enemmänkin tarkoituksena on rikastaa toimivaa konseptia Food Campin erityisosaamisella. – Ravintolan perustaja Kaj-Eric “Nixu” Knichter jatkaa tämän sesongin loppuun ravintolatoimen johtajana, mikä on hienoa. Näin pääsemme tekemään rauhallisen kapulanvaihdon. Nixulla on valtava määrä hiljaista tietoa, mitä keräämme tulevan kesän, Kannas sanoo.


– Makasiinilla on vahva, toimiva konsepti eikä meillä ole tarkoituksena tehdä siihen suuria muutoksia. Tulevaisuudessa pyrimme kehittämään toimintaa tuomalla siihen mukaan erityisosaamistamme tapahtuma- ja gastro catering -puolelta. Kenties voisimme tulevaisuudessa tarjota alueella liikkuville veneilijöille ja kesäasukkaille catering-palveluita, Kannas visioi.


Hangon kohteiden lisäksi Food Camp avasi huhtikuussa Fiskars Groupin pääkonttoriin Keilaniemeen henkilöstöravintola Kitchen 1649:n, joka kulkee Marimekon henkilöstöravintola Maritorin jäljissä ja on avoin kaikille lounasvieraille. Fiskarsin kylään vierailukeskus Veitsitehtaalle Food Camp avaa Gastrobarin, kun talo valmistuu.


Kokenut osakas tukemaan vauhdikasta kasvua


Uudistusten myötä myös yhtiön omistuspohja muuttuu, kun olemassa olevien omistajien lisäksi joukkoon liittyy Anne Bernerin perheyhtiö Sophos Capital Oy. Siten yrityksen omistajiin kuuluvat jatkossa Riikka Kannas, Ani Ruuskanen, Maija Niemelä, Mikko Kaukonen, Ari Tolppasen perheyhtiö Aristo Invest Oy sekä mainittu Sophos Capital Oy.


– Meillä on aivan ainutlaatuinen joukkue. Suomen Bocuse d’Or -edustajana tunnettu Mikko Kaukonen ja palveluosaamisen moniammattilainen Maija Niemelä varmistavat, että meillä ei koskaan tingitä laadusta ja kokemuksesta. Minä ja Ani Ruuskanen elämme ja hengitämme ruoka-alaa ja olemme laajasti verkostoituneita. Nyt meillä on mukana Ari Tolppanen perheineen sekä Anne Berner, jotka tuovat aivan ensiluokkaista liiketoimintakokemusta ja -näkemystä taloon, Kannas jatkaa.
Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page