top of page

Rekry: haetaan kokkia lounasravintolaan


Haemme KOKKIA Maritori-lounasravintolaan. Maritori on Marimekko-talossa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka tarjoaa maittavan lounaan marimekkolaisille ja kaikille hyvän ruuan ystäville viikon jokaisena arkipäivänä. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin, innostunut ja vastuuntuntoinen. Arvostat laadukkaita raaka-aineita ja ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Sinulla on myös aikaisempaa työkokemusta (minim. 1 vuosi), paineensietokykyä sekä halua oppia uutta. Työnkuvaan kuuluu mm. lounasruokien esivalmistelu ja esillelaitto. Työaika on pääsääntöisesti arkisin lounasvuorossa.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: jukka.kotiranta@foodcampfinland.fi mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 28.2.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailun kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille sekä tekee foodservice-alan koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu sekä kaksi ravintolaa; Maritori Helsingin Herttoniemessä ja tapahtumaravintola Väinö Kallio Helsingin Kalliossa.

Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.

Lisätietoja tehtävästä: keittiömestari Jukka Kotiranta, jukka.kotiranta@foodcampfinland.fi Työpaikan osoite: Puusepänkatu 4, 00880 Helsinki Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva Haku päättyy: 28.2.2020 klo 23:59

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page