Resepti: Kurpitsa-mocktail


Vaikka Halloween ja pyhäinpäivä ovat jo takanapäin, kurpitsoiden sesonki jatkuu edelleen. Hyödynnä tämä syksyn herkku nyt, kun se on parhaimmillaan: juoma-ammattilaisemme Paula Lundellin kehittämä kurpitsa-mocktail sopii täydellisesti vaikka syksyn juhliin!

Mocktailin valmistus (1kpl):

8 cl kurpitsamehua 2,5 cl sitruunamehua

1,5 cl laventelisiirappia

Tarvitset:

Myskikurpitsaa

Sokerisiirappia

Laventelinkukkaa

Sitruunoita

Kurpitsamehu:

Kuori myskikurpitsat ja pilko. Laita palat mehulinkoon ja siivilöi mehu.

Laventelisiirappi:

Keitä sokerisiirappi ja lisää muutama gramma kuivattua laventelinkukkaa, kun siirappi on vielä lämmintä. Hauduta noin 15min. Siivilöi laventelit pois.

Sitruunamehu:

Purista sitruunat ja siivilöi mehu.

Sheikkaa ainekset keskenään. Kaada jäillä täytettyyn grogilasiin ja nauti!

Featured Posts
Recent Posts
Archive