top of page

Mikko Kaukonen kisaa Bocuse d’Or -karsinnoissa lauantaina


Viini- ja Ruoka 2019 -messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 24.–27.10.2019. Tapahtumassa valitaan Suomen Bocuse d’Or -edustaja kaudelle 2020-2021. Kisakeittiöön nousee tänä vuonna myös Food Campin keittiömestari Mikko Kaukonen. Kyseessä on maailman arvostetuin kokkikilpailu, jossa suomalaiset ovat aikaisemmin sijoittuneet korkeimmillaan peräti neljännelle ja viidennelle sijalle. Pekka Terävä toimi Suomen Bocuse d’Or-tiimin presidenttinä ja tuomarina vuodesta 2010, kunnes jätti tehtävänsä 2017.

Kilpailu käydään lauantaina 26.10. messualueella hallissa numero 1. Ensimmäiset annokset kilpailukeittiöstä valmistuvat klo 13.00 alkaen, ja kilpailun tulosten julkistaminen tapahtuu kisa-alueella n. klo 17.00. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö www.elo-saatio.fi/bocusedor

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page