HAUSSA: TUOTANTOVASTAAVA
Hei sinä ravintola-alan ja esimiestyön kokenut moniosaaja, olisiko uusien haasteiden aika?
Haemme tuotantovastaavaa Food Service -työtehtäviin, catering-tiimin vetäjäksi. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan ja motivoituneen työyhteisön!
Mitä työtehtäviisi kuuluu?
Työtehtävien resursointi
Tuotantosuunnitelmien laadinta
Tuotantosuunnitelmien tarkistaminen
Ennakko-, tapahtuma- ja jälkituotantotyöt
Raportointi liiketoimintajohtajalle
Asiakkuuksien johtaminen
Esimiestyöt
Koordinointi ja logistinen suunnittelu
Mitä toivomme sinulta?
Esimiestason kokemusta (ravintolapäällikkö tai muu vastaava)
Kokemusta catering-liiketoiminnasta tai tilausravintolatoiminnasta
Ymmärrystä luvuista
Excel-osaamista
Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
Tiimityöskentelytaitoa ja intoa opettaa nuoria alan työntekijöitä tai opiskelijoita
Pidät siitä, että jokainen työpäivä on erilainen
Ajokortti välttämätön
Lisätiedustelut sekä hakemukset palkkatoiveineen allekirjoittaneelle (maija.niemela@foodcampfinland.fi) maanantaihin 11.11.2019 klo 16 mennessä. Hae nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Yrityksen missiona on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia, konsultoi ja kouluttaa food service -alan toimijoita ravintoloista ruokateollisuuteen. Yritykseen kuuluu myös korkeatasoinen catering-palvelu sekä ravintola Maritori, tilausravintola Hvitträsk ja sen kahvila. Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.
Yhteyshenkilö: Business Director Maija Niemelä, +358 440 777 440, maija.niemela@foodcampfinland.fi Työpaikan osoite: Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva Haku päättyy: 11.11.2019 klo 16.00