top of page

Haetaan Kokkia ja vuoromestaria


Haemme KOKKIA ja VUOROMESTARIA uudistuneeseen Maritori-lounasravintolaan. Maritori on Marimekko-talossa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka tarjoaa maittavan lounaan marimekkolaisille ja kaikille hyvän ruuan ystäville viikon jokaisena arkipäivänä. Kokki: Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin, innostunut ja vastuuntuntoinen. Arvostat laadukkaita raaka-aineita ja ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Sinulla on myös aikaisempaa työkokemusta (minim. 1 vuosi), paineensietokykyä sekä halua oppia uutta. Työnkuvaan kuuluu mm. lounasruokien esivalmistelu, valmistus ja esillelaitto. Työaika on pääsääntöisesti arkisin lounasvuorossa.

Vuoromestari: Sovit tehtävään, mikäli hallitset keittiön tehtäviä laaja-alaisesti. Sinulla on 2-3 vuotta työkokemusta, etkä pelkää ottaa vastuuta. Työnkuvaan kuuluu kokin työn lisäksi myös tilauksien teko ja menujen suunnittelu. Työaika on pääsääntöisesti arkisin lounasvuorossa.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: jukka.kotiranta@foodcampfinland.fi mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 27.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailun kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille sekä tekee foodservice-alan koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu sekä kaksi ravintolaa; Maritori Helsingin Herttoniemessä ja Tilausravintola Hvitträsk Kirkkonummella.

Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.

Lisätietoja tehtävästä: keittiömestari Jukka Kotiranta, jukka.kotiranta@foodcampfinland.fi Työpaikan osoite: Puusepänkatu 4, 00880 Helsinki Työ alkaa: 1.10.2019 Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva Haku päättyy: 27.9.2019 klo 23:59

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page