top of page

Tarjoilija lounasravintolaan


Haemme TARJOILIJAA uudistuneeseen Maritori-lounasravintolaan. Maritori on Marimekko-talossa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka tarjoaa maittavan lounaan marimekkolaisille ja kaikille hyvän ruuan ystäville viikon jokaisena arkipäivänä. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja sinulla on halu oppia uutta. Kokemus kokoustarjoilusta katsotaan eduksi. Työnkuvaan kuuluu mm. lounaspöydän esillepano, asiakaspalvelu kassalla sekä ravintolan yleiset siistimistyöt. Työaika on arkisin lounasvuorossa. Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: maria.niemela@foodcampfinland.fi viimeistään 15.9. klo 23.59 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailun kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille sekä tekee foodservice-alan koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu sekä kaksi ravintolaa; Maritori Helsingin Herttoniemessä ja Tilausravintola Hvitträsk Kirkkonummella. Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts. Lisätietoja tehtävästä: Ravintolapäällikkö Maria Niemelä, 040 556 9510 Työpaikan osoite: Puusepänkatu 4, 00880 Helsinki Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan (syyskuun alussa) Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva Haku päättyy: 15.9.2019 klo 23.59 mennessä

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page