top of page

Paula Lundell tuo vahvistusta Food Campin tiimiin


Juoma-ammattilaisen, Paula Lundellin, työtehtävät Olo Groupissa laajenevat ja hän liittyy osaksi Food Camp Finlandin catering-tiimiä. Paula on aikaisemmin työskennellyt Olo Groupin Ravintola Olossa ja Garden by Olossa baarimestarina ja vienyt ravintoloiden juomatarjonnan uudelle tasolle – varsinkin alkoholittomien juomien osalta. Nyt Paula tuo osaamisensa ja ammattitaitonsa myös Food Campiin ja catering-asiakkaiden nautittavaksi. Jatkossa häntä nähdään pääsääntöisesti Food Campin järjestämissä tilaisuuksissa ja ajoittain myös Olo-ravintoloissa. Paula on jo pitkään rakentanut alkoholittomia juomia ja juomapaketteja innovatiivisesti ja palvellut elämyksellisesti myös niitä asiakkaita, jotka eivät juo viinejä. Kuusen ja pihlajan silmuista on valmistunut siirappia ja tuoreista paikallisista marjoista soseita. "Alkoholittomien juomien kysyntä on kasvanut ja niiden taso nousee sekä meillä että maailmalla nopeasti. Suomen metsistä löytyy onneksi mitä parhaimpia raaka-aineita, joista valmistuu vaikka alkoholittomia mehuja tai haudukkeita", Paula kertoo. Paulalla ja Food Campilla on yhteistä historiaa. Ensimmäinen freelancer-keikan Paula teki Food Campin kanssa vuonna 2016 perinneruokafestareilla Salon Rikalassa. Paula on ollut mukana myös kahdessa Food & Art Festival -tapahtumassa. "On jännittävää olla osa Food Campin tiimiä. Catering-keikoilla on usein asiakkaita, joilla on erityistoiveita ja jokainen keikka on erilainen. Uudet tilanteet ja inspiroivat asiakkaat päästävät luovuuden valloilleen", Paula kertoo. Kauppalehti kirjoitti kesäkuussa jutun Paulasta. Lue juttu tästä!

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page