top of page

Haussa: kahvilavastaava sekä -työntekijä


Haemme KAHVILAVASTAAVAA uudistuneeseen, toukokuussa avattavaan Hvitträskin kesäkahvilaan. Kahvila sijaitsee Hvitträskissä Kirkkonummella ja on auki keskiviikosta sunnuntaihin toukokuun alusta syyskuun loppuun asti. Kahvilavastaavalla tulee olla ajokortti sekä anniskelu- ja hygieniapassi. Etsimällämme kahvilavastaavalla tulee olla erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työ vaatii paineensietokykyä sekä omatoimisuutta. Työnkuvaan kuuluu mm. kassan hoito, tuotteiden valmistaminen ja esillelaitto.

Etsimme samaiseen kahvilaan myös KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ avustamaan monenlaisissa työtehtävissä. Tehtäviin sisältyy mm. astioiden keräämistä, siivoamista ja tiskaamista sekä tuotteiden esillepanoa. Olet etsimämme henkilö, jos olet energinen, asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta. Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, työtehtäviin perehdytetään ennen työn alkua. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle kesätyöksi.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: ida-maria.huuhtanen@foodcampfinland.fi viimeistään 10.4.2019.

Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailun kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille sekä tekee foodservice-alan koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu sekä kaksi ravintolaa; Maritori Helsingin Herttoniemessä sekä tilausravintola Hvitträsk Kirkkonummella. Food Camp avaa Hvitträskissä myös kesäkahvilan toukokuussa 2019.

Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo, Ravintola Gösta sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.

Lisätietoja tehtävästä: Ida-Maria Huuhtanen, 0​40 513 5156 Työpaikan osoite: Hvitträskintie 166, 02440 Kirkkonummi Työ alkaa: toukokuun alussa Työn kesto: Toukokuusta syyskuun loppuun Haku päättyy: 10.4.2019 klo 23:59

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page