top of page

Vuonna 2019 Neste Rallin hospitality-tarjoiluista vastaa Food Camp Finland Oy


Food Camp Finland tekee 1.–4.8.2019 Jyväskylässä järjestettävästä Suomen MM-rallista entistäkin herkullisemman tuomalla huippukokkien valmistaman ruokatarjoilun kolmelle korkeatasoiselle hospitality-alueelle vieraiden nautittavaksi.

Jyväskylässä elokuussa ajettavan FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, historia ulottuu vuoteen 1951. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia, ja se on myös kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista. Useasti maailman parhaaksi MM-ralliksi valitussa tapahtumassa on vuosittain katsojaelämyksiä jopa yli 270 000.

Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuonna 2019 tapahtumakävijät voivat syödä ja juoda paikan päällä läpi tapahtuman. Erityistä huomiota ruokailun osalta ovat saaneet VIP-tason alueet, jossa ruoka sekä viihtyisä miljöö parhailla katselualueilla ovat suuressa osassa. Vuonna 2019 kolmen hospitality-konseptin, City Classicin, City Superiorin sekä VIP Forestin, ruokatarjoilusta ja anniskelusta vastaa Food Camp Finland. Keittiömestarit Pekka Terävä ja Mikko Kaukonen ovat suunnitelleet jokaisen hospitality-ruokailukokonaisuuden. City Superiorissa nautitaan ruokaa ensimmäistä kertaa pöytiin tarjoiltuna.

”Yrityksemme on olemassa, koska haluamme edistää ruokailukulttuuria ja luoda asiakkaidemme arkeen unohtumattomia hetkiä. Me Food Campissa uskomme, että ihmisten välinen vuorovaikutus sekä tapahtumakokemus saavat uuden ulottuvuuden yhdessä nautitun ruokailun kautta. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu huippuruoka sekä uudet tarjoilutavat tekevät ensi vuonna Neste Rallin VIP-kokemuksesta ainutlaatuisen”, kertoo Food Campin toimitusjohtaja Riikka Kannas.

Neste Rallin hospitality-paketit tulevat ennakkomyyntiin 7.1.2019 ja yksityiskohtaisine tietoineen reitin julkaisun yhteydessä, helmi-maaliskuun vaihteessa 2019. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.nesterallyfinland.fi.

Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Yrityksen missiona on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailu kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille tilauksesta sekä tekee ruokaan liittyvää koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu. Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo, Ravintola Gösta sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.

www.foodcampfinland.fi

Lisätiedot:

Riikka Kannas

Toimitusjohtaja

040 354 6331 riikka.kannas@foodcampfinland.fi

Teija Mäkinen

Neste Ralli / Hospitality

040 358 6609

teija.makinen@autourheilu.fi

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page