top of page

Munatoti smoothie


Munatoti smoothie by Kespro 10 annosta

5 kpl Menu Kananmunia 170 g sokeria 10 g Menu vanilliinisokeria

3 dl konjakkia

4 dl Menu kuohukermaa 6 dl Menu kevytmaitoa

600 g banaaneja 1,5 l Menu vaniljajogurttirahkaa 1,5 l Menu rasvatonta maitoa Jäämurskaa Muskottipähkinää Munatoti: Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi Lisää vaahtoon konjakki ja vaniljasokeri. Laita kylmään muutamaksi tunniksi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää keltuaisvaahtoon kermavaahto ja maito. vatkaa valkuaiset vaahdoksi yhdessä lopun sokerin kanssa Kääntele valkuaisvaahto massan sekaan Smoothie: Laita banaanit, vaniljajogurttirahka, maito ja jäät blenderiin ja aja tasaiseksi Lisää munatotimassa sekaan ja kaada laseihin Raasta pinnalle muskottipähkinää

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page