Suklaakakkuset


Ravintola Emon keittiömestari ja ravintoloitsija Ilkka Lääveri toivottaa hyvää joulua suklaakakkureseptin muodossa! Annoskakkuset ovat oiva tarjoilu juhlapöydässä ja kakusta voivat nauttia myös keliaakikot.

Suklaakakku

400 g tummaa suklaata

400 g tomusokeria

400 g voita

100 g mantelijauhoja

6 kpl kananmunia

2 appelsiinin kuorta raastettuna

Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää siihen sulatettu voi, tomusokeri, kananmunat ja lopuksi mantelijauhe sekä raastetut appelsiinin kuoret.

Anna taikinan tekeytyä tunti ja paista 150-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia muffinssivuoissa. Koristele tomusokerilla ja tarjoile vaikka vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti