Syysiltojen pelastaja


OMENAGLÖGI Ainekset: 1 l K-menu omenamehua 1,5 dl valkoviiniä (voi korvata omenamehulla)

1/2 vaniljatanko

0,5 tl kokonaisia kardemumman siemeniä

3 kokonaista neilikkaa

1 kanelitanko

3 rkl Pirkka sokeria

1/2 appelsiinin mehu ja kuori

1/2 sitruunan mehu ja kuori

Valmistus:

1. Kaada omenamehu ja valkoviini isoon kattilaan. Lisää vaniljatanko, kardemumma, neilikka, kanelitanko ja sokeri. Purista sekaan appelsiinin ja sitruunan mehut.

2. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää appelsiinin ja sitruunan kuoret ja jätä glögi hautumaan kannen alle vähintään 30 minuutiksi. Siivilöi.

4. Tarjoa kuumana.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti