top of page

Haemme tapahtumatuottajaa


Onko sinulla paljon kokemusta tapahtumista ja rakastatko ruokaa? Etsimme kokenutta ja intohimoista TAPAHTUMATUOTTAJAA tekemään Food Campin omia ja asiakkaidemme ruokailutapahtumia. Työ on kokopäiväinen.

Odotamme sinulta erinomaisia organisointitaitoja ja kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia. Et pelkää yllättäviä tilanteita, vaan sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoja. Ennen kaikkea sinulla on innokasta asennetta ja intohimoa vastuulliseen työhön.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen videohakemus osoitteeseen riikka.kannas@foodcampfinland.fi. Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä. Lähetä hakemus kuitenkin 4.11. mennessä! Lisätietoa antaa puhelimitse Riikka Kannas +358 40 354 6331.

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page