top of page

Burger Battle 2019 -kilpailu nostaa hampurilaisten arvostusta


Premium-hampurilaisten suosio kasvaa Suomessa kovaa vauhtia ja vihdoin tekijät mahtavien burgereiden takana saavat ansaitsemaansa arvostusta, kun maaliskuussa 2019 valitaan Suomen ensimmäinen Burgermestari.

Burger Battle 2019 -kilpailussa etsitään Burgermestaria 2019, joka tekee Suomen laadukkaimmat premium-hampurilaiset. Food Camp Finland Oy hakee Oy Lantmännen Unibake Ab:n johdolla osallistujia ammattikokeille suunnattuun Burger Battle 2019 -kilpailuun, jonka voittaja palkitaan Burgermestari 2019 -tittelin lisäksi 4.000 eurolla. Haku on käynnissä nyt! Tarkemmat hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.burgerbattle.fi.

Burger Battle 2019 -kilpailun tuomaristoa johtaa huippukokki ja ravintoloitsija Pekka Terävä. Pekka Terävän lisäksi tuomaristossa on useita arvostettuja ruoan asiantuntijoita ja ammattilaisia, kuten esimerkiksi Hesburgerin perustaja Heikki Salmela. Arvostelussa kiinnitetään huomiota työskentelytapaan, makuun ja rakenteeseen, kuten kaikissa ammattikokkikilpailussa.

”Hampurilainen ei ole enää vain pikaruokaa. Taso on noussut huikeasti, raaka-aineisiin panostetaan ja Suomessa on mahtavaa ammattitaitoa premium-burgereiden tekemiseen. Kyse tässäkin on ruoan ja käsityön liitosta”, iloitsee Pekka Terävä.

Kilpailuun osallistutaan omalla hampurilaisreseptillä ja -kuvalla. Kahdeksan parasta valitaan semifinaaliin, ja heistä neljä parasta finaaliin. Burger Battle 2019 -finaali järjestetään Fastfood & Café & Ravintola -ammattilaistapahtumassa 6.–7.3. 2019.

Oy Lantmännen Unibake Ab:n ja Food Camp Finland Oy:n lisäksi Burger Battle 2019 -kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, HKScan, Arla, Dieta ja Easyfairs.

www.burgerbattle.fi

Burger Battle Facebookissa: @burgerbattlesuomi Burger Battle Instagramissa: @burgerbattlesuomi

Lisätiedot:

Projektijohtaja Maarit Kivilahti Food Camp Finland Oy maarit.kivilahti@foodcampfinland.fi 050 4144 267

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page