Grillivinkki: Libanonilainen grillikana


Libanonilainen grillikana

(ohje: Sami Rekola, HKScan Finland Oy, kuva Tommi Anttonen)

1 kg Kariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu

Marinadi:

10 valkosipulinkynttä pilkottuna

0,5 dl oliiviöljyä

1 kpl sitruunan menu

2 rkl juustokuminaa

1 rkl korianteria

2 rkl paprikajauhetta

Leikkaa broilerin paistileikkeet noin 3 x 3 cm paloiksi. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja aja sauvasekoittimella tahnaksi.

'

Sekoita marinadi ja broileripalat kulhossa. Anna maustua kylmässä muutama tunti.

Ota palat huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Pujoa vartaisiin ja grillaa 6-8 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa pita-tyyppisen leivän, salaatin ja kreikkalaisen jogurtin kera.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti