Grillivinkki: Libanonilainen grillikana
Libanonilainen grillikana
(ohje: Sami Rekola, HKScan Finland Oy, kuva Tommi Anttonen)
1 kg Kariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu
Marinadi:
10 valkosipulinkynttä pilkottuna
0,5 dl oliiviöljyä
1 kpl sitruunan menu
2 rkl juustokuminaa
1 rkl korianteria
2 rkl paprikajauhetta
Leikkaa broilerin paistileikkeet noin 3 x 3 cm paloiksi. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja aja sauvasekoittimella tahnaksi.
'
Sekoita marinadi ja broileripalat kulhossa. Anna maustua kylmässä muutama tunti.
Ota palat huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Pujoa vartaisiin ja grillaa 6-8 minuuttia välillä käännellen.
Tarjoa pita-tyyppisen leivän, salaatin ja kreikkalaisen jogurtin kera.