top of page

Food Camp uudisti Neste K -liikenneasemien ruokakonseptin


Kesko ja Neste vievät Suomen liikenneasemat uudelle aikakaudelle. Uuden Neste K -liikenneasemakonseptin tuloksena syntyi viihtyisä miljöö ja uusi ruokakonsepti. Ruokakonseptin suunnittelusta vastasi Food Camp Finlandin konsultointi- ja koulutusyksikkö.

”Ajatus siitä, että liikenneasemalla voisi syödä aidosti hyvin ja napata sieltä vaikka palaveritarjoilut mukaan on kiinnostava, hieno ja mielestäni rohkeakin. Ja aika ainutkertaista Suomessa, jossa liikenneasemien ruokatarjooma on melko samankaltainen”, kertoo keittiömestari Pekka Terävä.

Neste K -liikenneasemien lähtökohtana on tarjota ylivoimaisesti paras ruokakokemus teillä liikkuville. Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa, joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

”Emme voisi kuvitella parempaa tapaa jakaa omaa osaamista ja kokemusta. Uuden ruokakonseptin koulutuksen parasta antia ovat olleet ne hetket, kun palo ja intohimo ruokaan on saatu taas sytytettyä.”, jatkaa keittiömestari Mikko Kaukonen.

Neste K -liikenneasemat uudistuvat vaiheittain 2016–17 välisenä aikana. Ensimmäiseen uuden konseptin mukaiseen liikenneasemaan ja ruokatuotteisiin voi tutustua Tampereen Teiskontiellä.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page