top of page

Hanna Pietarsaari-Vottonen Food Campille tuotantopäälliköksi




Food Camp Gastro Cateringin tuotantopäälliköksi on nimitetty Hanna Pietarsaari-Vottonen. Hän aloitti uudessa tehtävässään osana tuotantotiimiä 7.1.2025.


Hanna Pietarsaari-Vottonen siirtyi Food Campille ravintola Savoysta, jossa hän työskenteli vajaat kolme vuotta apulaismyyntipäällikkönä.


”Olen ollut ravintola-alalla kohta 26 vuotta ja saanut nähdä ja kokea niin tähtiravintoloita, hotelleita kuin henkilöstöravintoloitakin. Ainoastaan baari on jäänyt vieraaksi. Erilaiset tehtävät ja työympäristöt ovat antaneet minulle laaja-alaista kokemusta alasta.”


Food Camp on Hannalle tuttu yritys entuudestaan. Hän työskenteli vuosina 2017–2022 muun muassa kokousvastaavana sekä Maritorilla salin puolella päivittäistoiminnasta vastaavana.


”Food Campilla on lämminhenkinen työkulttuuri – ja se oli yksi paluuni syistä. Uudessa työssäni odotan eniten hyviä kohtaamisia ihmisten kanssa.”


Food Campin toimitusjohtaja Riikka Kannas on erittäin iloinen Hannan paluusta.


”Hanna tuo mukanaan laaja-alaista ja laadukasta alan kokemusta, asiakasymmärrystä sekä roppakaupalla hyvää energiaa”, hän sanoo.

 

 

Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page