top of page

Meidän Maija


Maija Niemelä, vastaava tuottaja ja osakas on nimitetty Food Camp Finlandin Foodservice-puolen liiketoimintajohtajaksi 1.9.2019 alkaen.

Maija on ollut alusta lähtien mukana rakentamassa Food Camp Finlandia. Maijan rautaisen lempeä käden jälki on enemmän näkynyt kuin kuulunut. Maija on varmistanut, että kaikki toimii ja mitään ei puutu. Oikeat ihmiset oikeassa paikassa, lautaset rivissä, ruoka pöydässä ajoissa ja ajallaan ja että ihmiset viihtyvät.

Maijan mottona on ollut, että hän yrittää opettaa kaiken minkä hän osaa muille. Olo Groupin henkilökunta palkitsikin Maijan tänä vuonna Vuoden Kannustajana.

Jatkossa Maija tulee vastaamaan Food Camp Finlandin Foodservice-puolen kehittämisestä.

Mutta ei hätää. Maijan aurinkoinen olemus tulee näkymään edelleen ”salin” puolella, sillä itselleen uskollisena ja Foodservice liiketoimintaa ymmärtävänä hän tietää, että tilanteita ja ihmisiä kohtaamalla pystyy parhaiten kehittämään ja kehittymään.

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page