

Kesäresepti by HK
Kumppanimme HK vinkkaa kesään makkaraa ja kasviksia hyödyntävän reseptin, jossa on aasialaista potkua! Grillimakkaraa ja paahdettua...
3.7.2019


Haussa: Sisältömarkkinoinnin harjoittelija
Haluatko näköalapaikalle Suomen johtavassa ruokailualan yrityksessä? Haemme sisältömarkkinoinnin harjoittelijaa - suunnittelemaan ja...
25.6.2019


Kauden mehuresepti by Paula Lundell
Kesällä on ihana nauttia kauden antimista, kuten raparperista ja mustaherukasta. Olo ja Garden by Olo -ravintoloiden baarimestari Paula...
13.6.2019


Italialainen suosikkiresepti by Mikko Kaukonen
Tiramisu on italialainen jälkiruoka, jossa maistuvat kahvi ja täyteläinen mascarponejuusto. Vin Santo ja Marsala ovat perinteisimpiä...
7.6.2019


Resepti: Focaccia
Helatorstain ja arkipyhän koittaessa tarjoutuu erinomainen mahdollisuus kokeilla uutta reseptiä.Focaccia on luonteikas leipä, jonka voi...
29.5.2019


Rekry: Haussa kokki
Haemme KOKKIA uudistuneeseen Maritori-lounasravintolaan. Maritori on Marimekko-talossa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva viihtyisä...
28.5.2019


Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen
Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukonen jakaa Food Camp Finlandin uutiskirjeessä kesäreseptejään tulevien viikkojen ajan. Ensimmäinen resepti on...
23.5.2019


Food Camp Finland lisää kierroksia Neste Rallin VIP-tarjoiluun
Suomen MM-ralli ajetaan jälleen 1.-4. elokuuta. Keittiömestarimme Pekka Terävä ja Mikko Kaukonen ovat suunnitelleet ruokailukokonaisuudet...
17.5.2019


Ravintoloitsija Pekka Terävälle Euroopan matkailu- ja ravintola-alan tunnustus
Kuva: Timea Slavic Ravintoloitsija Pekka Terävälle on myönnetty The European Hospitality Foundationin palkinto. Se myönnetään suurista...
17.5.2019


Hvitträskin kesäkahvila herää talviunestaan 2.5.2019
Hvitträskin kesäkahvila herää talviunestaan 2.5.2019 Food Camp Finland avaa Hvitträskin tilausravintolan ohelle kesäkahvilan 2.5.2019....
2.5.2019