

Rekry: haussa kokki ja keittiömestari lounas- ja tapahtumaravintola Väinö Kallioon
Haemme KOKKIA ja KEITTIÖMESTARIA uudistuneeseen lounas- ja tapahtumaravintola Väinö Kallioon. Väinö Kallion lounaskonsepti uudistuu tilan...
21.1.2020


Food Camp ja Väinö Kallion tiloja hallinnoiva Kenno Lounge yhteistyöhön
Väinö Kallio uudistuu, kun Food Camp ja Kenno Lounge aloittavat yhteistyön. Yhteistyön myötä Helsingissä paikkansa vakiinnuttanut Väinö...
17.1.2020


Food Camp Neste Rallin viralliseksi yhteistyökumppaniksi
Suomen MM-rallin järjestäjä, AKK Sports, ja Food Camp ovat tehneet yhteistyösopimuksen Neste Rallin hospitality-tilaisuuksien...
10.1.2020


Suomen ensimmäisen Mestarikoulu-kilpailun semifinalistit on valittu
Maaliskuussa järjestettävän Mestarikoulu-kilpailun semifinalistiparit ovat selvinneet – Suomen ensimmäinen Mestarikoulu valitaan...
20.12.2019


Kuka on Suomen Seafood Chef 2020?
Kalaruoka kuuluu vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen. Itämeri ja tuhannet järvemme tarjoavat upeita raaka-aineita, joista kokit...
20.11.2019


Resepti: Kurpitsa-mocktail
Vaikka Halloween ja pyhäinpäivä ovat jo takanapäin, kurpitsoiden sesonki jatkuu edelleen. Hyödynnä tämä syksyn herkku nyt, kun se on...
14.11.2019


Hemmottele isää
Isänpäivänä on mukava koota koko perhe ruokapöydän ääreen ja hemmotella isää herkullisella itsetehdyllä ruoalla. Tänä vuonna isänpäivän...
8.11.2019


Resepti: Halloweenin kurpitsakeitto
Tällä viikolla vietetään Halloweenia ja pyhäinpäivää. Keittiömestarimme Miikka Manninen ja Valtteri Leppikangas kehittivät...
1.11.2019


Mikko Kaukonen Suomen edustajaksi Bocuse d'Or -kilpailuun!
Kuva: ELO-säätiö (Bocuse d'Or Academy Finland) Kuvaaja: Santeri Stenvall Food Campin keittiömestari Mikko Kaukonen on valittu...
28.10.2019


Mikko Kaukonen kisaa Bocuse d’Or -karsinnoissa lauantaina
Viini- ja Ruoka 2019 -messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 24.–27.10.2019. Tapahtumassa valitaan Suomen Bocuse d’Or -edustaja...
22.10.2019