top of page
fs_kevätsipuli+wästerbotten_0011.jpg

Konsultointi & Sisällön suunnittelu ja tuotanto

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa.

 

Ylpeydenaiheemme on yrityksemme vahva ammattitaito ja asiantuntijuus. Food Campin asiantuntevassa tiimissä yhdistyy vankka osaaminen ja kokemus suomalaisesta huippukeittiöstä ja hospitality-alasta.

Kehitämme uutta reseptiikkaa ja olemme mukana monien tunnettujen ruokabrändien tuotekehityksessä.


Suunnittelemme myös erilaisia ruokailu- ja palvelukonsepteja ravintoloille. Olemme toimineet muun muassa vähittäiskaupan ruokatarjonnan laadun ja valikoiman konsulttina.

Suunnittelemme ja tuotamme sisältöjä usealle ruoka-alan toimijalle.

 

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, tutustu uuteen työkaluun: Papu-palvelupulssiin, joka auttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti ymmärtämään ja kehittämään liiketoimintaa. Lue lisääOta yhteyttä: ani.ruuskanen@foodcampfinland.fi
 

_8500110-web kopio copy.JPG

Asiakascaseja:

SANNA NÄRHINEN, RAVINTOLATOIMENPÄÄLLIKKÖ, KESKO

"Olemme tehneet Food Camp Finlandin kanssa yhteistyötä yrityksen alkumetreiltä asti. Yhteistyöhömme kuuluu säännölliset henkilöstökoulutukset ja tuotekehitys Neste K –ketjun ravintoloiden osalta ja on ollut hienoa nähdä, miten yhteistyömme on tuottanut selkeää lisäarvoa koko Neste K –ravintolatoiminnalle sekä yksittäisille asemille. Food Camp on ajan hermoilla oleva vahva ruoka-alan osaaja. Food Campin ammattilaiset todella ymmärtävät asiakkaan tarpeita ja osaavat tuoda esiin uusia näkökulmia ja konkreettisia ehdotuksia niiden perusteella. Voisin sanoa, että paras kumppani, jonka kanssa olen tehnyt töitä 25-vuotisen ravintolaurani aikana."

bottom of page