Perfect Host
- täydellisen isännän salaisuus

Perfect host on huippukokkien suunnittelema ja esivalmistama menukokonaisuus, joka tarjoaa jokaiselle ruokaa ja isännöintiä rakastavalle kotikokille mahdollisuuden loistaa. Perfect hostin vaihtuvat menut sopivat niin vuoden tärkeimpiin juhliin kuin viikonlopun herkutteluun.

 

Tuote sisältää aina kauden parhaista raaka-aineista esivalmistetun 3 ruokalajin menun sekä selkeät valmistus- ja esillepano-ohjeet. Sinun tehtäväksesi jää tuotteiden loppuun valmistus, viimeistely ja esillepano.

 

Tuote sopii kotikokeille, jotka rakastavat hyvää ruokaa ja nauttivat sen valmistamisesta. Laadusta tinkimättä, mutta vähän mutkia suoristellen.

Tilaaminen on helppoa. Valitse menukokonaisuus.  Jos haluat tuotteen toimitettuna tee tilaus: myynti@foodcampfinland.fi

Jos haluat noutaa Haagasta, tilaa verkkokaupan kautta, linkki löytyy menun alta. Tilausaika on joustava, tuote poistuu verkkokaupasta, kun se on myyty loppuun. Mahdolliset poikkeustilausajat ilmoitetaan menukokonaisuuden yhteydessä.

 

We did the work, you take the credit.

Perfect Host jää lomalle 13.6. Paikalla entistä ehompana jälleen syksyllä.

 

Kiitos tästä keväästä ja kaikesta palautteesta.

”Menupaketit olivat aivan loistavat. Kotona sai viiden tähden täydellisen päivällisen. Kaikki oli rakennettu todella fiksusti. Mukana oli myös loistavat annoksen rakentamisohjeet. Valmista tuli ja näyttivätkin kuin parhaan ravintolan kokit olisivat laittaneet lautaselle. Ja tietysti mikä parhainta hyvän viinin kanssa täydelliset päivälliset.”
 

Maarit Näkyvä

 

”Ostin K-Supermarket Hertasta teidän kahden hengen ruokakassin. Aivan erinomainen kokemus, amatööri tunsi itsensä taikuri-mestarikokiksi kun asetteli ja tarjoili herkut. Korona-aikaan olen jo kokeillut kymmenkunta ns paremman ravintolan tee-se-itse illallista ja tämä oli tähänastisista paras. Muissa on ollut aina jotain epätasaista tai liikaa valmistettavaa.”


Henri Juva

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti