Perfect Host
- täydellisen isännän salaisuus

Perfect host on Food Campin huippukokkien suunnittelema ja esivalmistama kahden hengen menukokonaisuus, joka tarjoaa jokaiselle ruokaa ja isännöintiä rakastavalle kotikokille mahdollisuuden loistaa. 

 

Perfect host sisältää aina kauden parhaista raaka-aineista esivalmistetun neljän ruokalajin menun sekä selkeät valmistus- ja esillepano-ohjeet. Sinun tehtäväksesi jää loppuun valmistus, viimeistely ja esillepano.

 

Perfect host sopii kotikokeille, jotka rakastavat hyvää ruokaa ja nauttivat sen valmistamisesta. Laadusta tinkimättä, mutta vähän mutkia suoristellen.

Perfect host on kesätauolla, syksyllä juhlitaan jälleen!

Perfect host isännöi juhlapäivinä:

isänpäivänä 14.11.

itsenäisyyspäivänä 6.12.

uutenavuotena 31.12.

Katso menut täältä

Perfect host myös lahjakorttina

Ilahduta Perfect host lahjakortilla! Lahjakortin voit ostaa kätevästi verkkokaupasta.

Perfect host lahjakortti ehdot

Lahjakortti sisältää neljän ruokalajin menukokonaisuuden kahdelle hengelle. Lahjakortti on käytettävissä vuoden 2021 loppuun asti, vapaavalintaiselle Perfect host -juhlapyhälle. 

Lahjakortti lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen erillisenä PDF-liitteenä tilausta seuraavana arkipäivänä, kun maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään.

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa ostosta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty.

Lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi.

Kiitoksia ja kannuksia

”Menupaketit olivat aivan loistavat. Kotona sai viiden tähden täydellisen päivällisen. Kaikki oli rakennettu todella fiksusti. Mukana oli myös loistavat annoksen rakentamisohjeet. Valmista tuli ja näyttivätkin kuin parhaan ravintolan kokit olisivat laittaneet lautaselle. Ja tietysti mikä parhainta hyvän viinin kanssa täydelliset päivälliset.”
 

Maarit Näkyvä

 

”Ostin K-Supermarket Hertasta teidän kahden hengen ruokakassin. Aivan erinomainen kokemus, amatööri tunsi itsensä taikuri-mestarikokiksi kun asetteli ja tarjoili herkut. Korona-aikaan olen jo kokeillut kymmenkunta ns paremman ravintolan tee-se-itse illallista ja tämä oli tähänastisista paras. Muissa on ollut aina jotain epätasaista tai liikaa valmistettavaa.”


Henri Juva

Perfect host – We did the work, you take the credit.

perfercthost_logo.png