_8507350-Web.JPG

Perfect host kevätkauden menut

Pääsiäinen

Kevyesti savustettua lohta ja purjo-perunavelouté

 

***

 

Yön yli kypsennettyä karitsanpotkaa, kevätsipulilla maustettua ohraa ja gremolataa

 

***

 

Jukolan cheddar- juustoa, aprikoosimarmeladia ja rapeaa kauraa

 

***

 

Xoco-mallasleivos ja mustaherukanlehtikreemiä

Vappu

Kuohkeaa parsakeittoa, taimenen mätiä ja leipäcrumblea

 

***

 

Paahdetulla valkosipulilla glaseerattua vasikanposkea ja savuvoi-pippurikastiketta

 

***

 

Comte-juustoa, sipulihilloa ja rapeaa ruista

 

***

 

Raparperi-clafoutis ja seljankukkakreemiä

Äitienpäivä

Ricotta-cannelloni, ilmakuivattua kinkkua ja mehustettua tomaattia

 

***

 

Sitruunavoissa haudutettua kuhaa, varhaisperunaa ja metsäsieni-kermaa

 

***

 

Västerbotten-juustoa, raparperihilloa ja briossia

 

***

 

Kuusenkerkkävanukasta, mustikkaa ja rapeaa ohraa

Juhannus

Kylmäsavustettua siikaa, varhaisperunaa ja ruohosipulia

 

***

 

 Härän marmorifileetä, karhunlaukka-voita ja tummaa sipulikastiketta

 

***

 

Vuohenjuustoa Grand Reserva, siemennäkkileipää ja raparperihilloa

 

***

 

Vadelma-kermaleivos ja suolakaramellia

 

Viinisuositukset ajankohtaiselle menukokonaisuudelle löytyvät Perfect host -sivulta 

Syksyn menukokonaisuudet julkistetaan kevään kuluessa.

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti