Perfect host kevätkauden menut
Pääsiäinen
Kevyesti savustettua lohta ja purjo-perunavelouté
***
Yön yli kypsennettyä karitsanpotkaa, kevätsipulilla maustettua ohraa ja gremolataa
***
Jukolan cheddar- juustoa, aprikoosimarmeladia ja rapeaa kauraa
***
Xoco-mallasleivos ja mustaherukanlehtikreemiä
Vappu
Kuohkeaa parsakeittoa, taimenen mätiä ja leipäcrumblea
***
Paahdetulla valkosipulilla glaseerattua vasikanposkea ja savuvoi-pippurikastiketta
***
Comte-juustoa, sipulihilloa ja rapeaa ruista
***
Raparperi-clafoutis ja seljankukkakreemiä
Äitienpäivä
Ricotta-cannelloni, ilmakuivattua kinkkua ja mehustettua tomaattia
***
Sitruunavoissa haudutettua kuhaa, varhaisperunaa ja metsäsieni-kermaa
***
Västerbotten-juustoa, raparperihilloa ja briossia
***
Kuusenkerkkävanukasta, mustikkaa ja rapeaa ohraa
Juhannus
Kylmäsavustettua siikaa, varhaisperunaa ja ruohosipulia
***
Härän marmorifileetä, karhunlaukka-voita ja tummaa sipulikastiketta
***
Vuohenjuustoa Grand Reserva, siemennäkkileipää ja raparperihilloa
***
Vadelma-kermaleivos ja suolakaramellia
Viinisuositukset ajankohtaiselle menukokonaisuudelle löytyvät Perfect host -sivulta
Syksyn menukokonaisuudet julkistetaan kevään kuluessa.