Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Ruoka tekee joulun

Joulun aika on paras aika istua tärkeimpien ihmisten kanssa samaan pöytään ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomista. Yhteisen pöydän ympärillä
käydään läpi vuoden tapahtumia ja suunnitellaan tulevaa.

 

Keittiömestarimme Pekka Terävä ja Mikko Kaukonen ovat suunnitelleet kaksi erilaista kokonaisuutta; modernin ja perinteisen joulumenun. Voimme toteuttaa molemmat kokonaisuudet pöytiin tarjoiltuna lautasannoksina, jaettavina family style – tarjoiluna tai buffet-muodossa.

 

P.s. Toteutamme myös pienimuotoisemmat joulupuuro- ja glögitarjoilut. Suunnitellaan yhdessä teille toimivin tarjoilumuoto.

AAMIAINEN:
BUFFET 27 €/hlö

 

• Vispipuuroa
• Munakokkelia ja rapeaa possua
• Palvattua kinkkua ja briejuustoa sekä Västenbotten-juustoa

• Salaattia, tomaattia ja kurkkua
• Artesaanisämpylöitä ja mallasleipää
• Luomujogurttia, hunajaa, ja granolaa
• Mustikka-financier
• Kahvi / tee
• Jouluglögi (alkoholiton)

 

LOUNAS & ILLALLINEN:
BUFFET 35 € /40 €

• Mätiä, punasipulia ja smetanaa
• Marinoitua silakkaa
• Silliä à la Russe
• Katkarapu Skagen

• Maustepaahdettua lohta, etikkakurkkua ja hapankermaa
• Paahtopaistia
• Ankankoipi-confit ja talviomenaa
• Keitettyä perunaa

• Saaristolaisleipää, hapanjuuren leivottua leipää ja hapanvoita
• Rypsiporsaan niskaa, kapris-sipulivinaigrettea ja paahdettuja talvijuureksia
• Tyrnikreemiä, mallasleivosta ja lakritsaa

ALV 0%

LOUNAS / ILLALLINEN
BUFFET 51 €/hlö

Tarjoillaan jaettavaksi pöytään:

 

• Toast Skagen
• Sinappisilakkaa
• Haugesundin silliä ja keitettyä kananmunaa
• Jääkellarin lohta ja hovimestarin kastiketta
• Savusiikaa ja hapatettua kermaa
• Savustettua ankkaa, ankkaconfit ja aprikoosia
• Uunirosollia ja punajuurikermaa
• Mätiä, sipulia ja smetanaa
• Palvattua karitsaa ja talviomenaa

Keittiömestarimme annostelevat ja tarjoilevat noutopöydästä:
 

• Luukinkkua ja sinappivinaigrettea
• Kalkkunaa ja kermaista lintukastiketta
• Imellettyä lanttulaatikkoa
• Keitettyä perunaa

• Uunijuureksia ja herneitä
 

Noutopöytä:

• Juustoja, ohutta näkkileipää ja tyrnihilloa


Lautastarjoilu pöytiin:

• Suklaakakku ”la Negre” ja vaniljajäätelöä

ALV 0%