Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Väinö Kallio

Väinö Kallio – tapahtumien keskipiste Kallion sydämessä

Väinö Kallio on historiaa huokuva tapahtumaravintola Helsingissä, keskellä sykkivää Kalliota. Päivisin tarjoilemme Pankkisalissa lounasta 2.3. alkaen ja tapahtumia iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi talon kabinetit ja sali on vuokrattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

 

Ruokamme on huippulaatuista ja käsityönä valmistettua; keittiömestarimme valmistavat kaiken itse

– liemistä alkaen. Raaka-aineemme ovat läheltä ja luomua – siinä on ruokafilosofiamme peruskivi.

 

Hämeentien maamerkki, arkkitehti Väinö Vähäkallion suunnittelema, entinen Elannon pääkonttori on oleellinen osa Helsingin historiaa. 1928 valmistunut punatiilirakennus kätkee sisäänsä loistokkaat art deco -tyyliä edustavat tilat. Intiimeissä kabineteissa voi kuvitella edesmenneen Väinö Tannerin askelleen ja tarjoilijatar Hilman ahkeroineen. 

 

Juhlat, tilaisuudet ja kokoukset ikimuistoisessa miljöössä

Talon kabinetit ja Pankkisali ovat vuokrattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Väinö Kallion marmoripylväät, lehtikultakoristeet ja korkealle kurottuva katto tarjoavat ikimuistoisen miljöön mihin tahansa tilaisuuteen. Pankkisalin ja kabinettien 531 neliöstä löytyy sopivat tilat perhejuhliin, häihin, intiimeihin tapaamisiin, suuriin yritystilaisuuksiin kuin pieniin kokouksiinkin.

 

Tapahtumaravintola Väinö Kallio

Hämeentie 11

00530 Helsinki

 

Ota yhteys: myynti@foodcampfinland.fi

www.vainokallio.fi