top of page

Perfect Host - täydellisen isännän salaisuus

Perfect host on huippukokkien suunnittelema ja esivalmistama menukokonaisuus, joka tarjoaa jokaiselle ruokaa ja isännöintiä rakastavalle kotikokille mahdollisuuden loistaa. Perfect hostin vaihtuvat menut sopivat niin vuoden tärkeimpiin juhliin kuin viikonlopun herkutteluun.

Tuote sisältää aina kauden parhaista raaka-aineista esivalmistetun 3 ruokalajin menun sekä selkeät valmistus- ja esillepano-ohjeet. Sinun tehtäväksesi jää tuotteiden loppuun valmistus, viimeistely ja esillepano.

Tuote sopii kotikokeille, jotka rakastavat hyvää ruokaa ja nauttivat sen valmistamisesta. Laadusta tinkimättä, mutta vähän mutkia suoristellen.

We did the work, you take the credit.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page