top of page

Rekry: haussa kokki ja keittiömestari lounas- ja tapahtumaravintola Väinö Kallioon


Haemme KOKKIA ja KEITTIÖMESTARIA uudistuneeseen lounas- ja tapahtumaravintola Väinö Kallioon. Väinö Kallion lounaskonsepti uudistuu tilan omistajan Kenno Loungen ja Food Campin aloittaessa yhteistyön maaliskuun alussa. KOKKI: Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin, innostunut ja vastuuntuntoinen. Arvostat laadukkaita raaka-aineita ja ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Sinulla on myös aikaisempaa työkokemusta (minim. 1 vuosi), paineensietokykyä sekä halua oppia uutta. Työnkuvaan kuuluu mm. lounasruokien esivalmistelu ja esillelaitto. Työaika on pääsääntöisesti arkisin lounasvuorossa.

KEITTIÖMESTARI:

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin, innostunut ja vastuuntuntoinen. Arvostat laadukkaita raaka-aineita ja ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Sinulla on myös aikaisempaa esimieskokemusta (3-5 vuotta), paineensietokykyä ja halua kehittää ruokailukulttuuria. Työnkuvaan kuuluu mm. lounaan suunnittelu, kahvilatuotteiden suunnittelu ja raaka-aineiden tilaustyö.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi mahdollisimman nopeasti tai viimeistään perjantaina 21.2.2020. Ilmoitathan hakemuksessasi, kumpaa paikkaa haet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Food Camp on osa Olo Group Oy:tä, joka on Michelin-tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten huippuravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. Food Camp pyörittää myös lounasravintola Maritoria Helsingin Herttoniemessä.

Kenno Lounge on vuonna 2012 perustettu all inclusive Coworking / toimistohotelli, joka operoi kuudessa eri kohteessa pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Kenno Lounge tarjoaa laadukkaita toimisto- ja kokouspalveluita kuudessa eri kohteessa pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

Lisätietoja tehtävästä: keittiömestari Mikko Kaukonen, mikko.kaukonen@foodcampfinland.fi Työpaikan osoite: Hämeentie 11, 00530 Helsinki Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva Haku päättyy: 21.2.2020 klo 23:59

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page