Olo Group hakee Markkinointi- ja viestintäassistenttia


Haluatko näköalapaikalle Suomen johtavassa ruokailualan yritysryhmässä?

Etsimme nyt markkinointia ja viestintää tekevää tarmokasta markkinointi- ja viestintäassistenttia. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva markkinoinnin ja viestinnän koulutus ja työkokemusta markkinoinnista ja viestinnästä on jo muutaman vuoden ajalta.

Digiosaamisesi on tätä päivää ja hallitset eri somemarkkinoinnin osa-alueet. Kirjoitat ja tuotat mielelläsi sisältöä etkä vierasta jatkuvaa oppimista. Jos sinulta löytyy graafista osaamista, hallitset InDesignin, Illustratorin sekä Photoshopin, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia, olet vahvoilla.

Toimenkuvaasi kuuluu:

 • some-sisältöjen sekä -kampanjoiden toteuttaminen sekä niiden raportointi

 • muun markkinointiviestinnän koordinointi

 • verkkosivujemme ylläpito.

Sinulla on:

 • tarkka silmä ja hyvä paineensietokyky

 • hyvä kirjoitus- sekä suullinen taito niin suomeksi kuin englanniksi

 • halu oppia uutta ja kehittää itseäsi

 • rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työskentelyyn

 • hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle mukavan ja motivoituneen työyhteisön sekä Olo Groupin henkilöstöedut. Annamme mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiesi mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä saa viestintä- ja markkinointijohtajalta, Sirkka Norhalta puhelimitse 050 347 5412 seuraavina aikoina: torstaina 7.11. klo 9-10 ja tiistaina 12.11. klo 9-10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 19.11. mennessä osoitteeseen sirkka.norha@foodcampfinland.fi.

Olo Group Oy on Michelin-tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten huippuravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. ​Ravintola Olon lisäksi ryhmään kuuluvat ravintolat Emo, Garden by Olo ja Nude. ​Olo Groupiin kuuluu myös korkeatasoisia catering-palveluita tarjoava Food Camp Finland, joka pyörittää myös lounasravintola Maritoria Helsingin Herttoniemessä. Food Campin osaamisalueeseen kuuluu myös tapahtumien järjestäminen, konsultointi ja foodservice-alan toimijoiden kouluttaminen ravintoloista ruokateollisuuteen. Lisäksi Olo Groupiin kuuluu viinien verkkokauppa ja yrityspalvelu Bottlescouts.​

Tags

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon