Olo Group hakee Markkinointi- ja viestintäassistenttia

November 4, 2019

Haluatko näköalapaikalle Suomen johtavassa ruokailualan yritysryhmässä?

 

Etsimme nyt markkinointia ja viestintää tekevää tarmokasta markkinointi- ja viestintäassistenttia. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva markkinoinnin ja viestinnän koulutus ja työkokemusta markkinoinnista ja viestinnästä on jo muutaman vuoden ajalta.


Digiosaamisesi on tätä päivää ja hallitset eri somemarkkinoinnin osa-alueet. Kirjoitat ja tuotat mielelläsi sisältöä etkä vierasta jatkuvaa oppimista. Jos sinulta löytyy graafista osaamista, hallitset InDesignin, Illustratorin sekä Photoshopin, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia, olet vahvoilla. 

 

Toimenkuvaasi kuuluu:

 • some-sisältöjen sekä -kampanjoiden toteuttaminen sekä niiden raportointi

 • muun markkinointiviestinnän koordinointi

 • verkkosivujemme ylläpito.

 

Sinulla on:

 • tarkka silmä ja hyvä paineensietokyky

 • hyvä kirjoitus- sekä suullinen taito niin suomeksi kuin englanniksi

 • halu oppia uutta ja kehittää itseäsi

 • rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työskentelyyn

 • hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne.

 

Tarjoamme sinulle mukavan ja motivoituneen työyhteisön sekä Olo Groupin henkilöstöedut. Annamme mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä saa viestintä- ja markkinointijohtajalta, Sirkka Norhalta puhelimitse 050 347 5412 seuraavina aikoina: torstaina 7.11. klo 9-10 ja tiistaina 12.11. klo 9-10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 19.11. mennessä osoitteeseen sirkka.norha@foodcampfinland.fi.

 

Olo Group Oy on Michelin-tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten huippuravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. ​Ravintola Olon lisäksi ryhmään kuuluvat ravintolat Emo, Garden by Olo ja Nude. ​Olo Groupiin kuuluu myös korkeatasoisia catering-palveluita tarjoava Food Camp Finland, joka pyörittää myös lounasravintola Maritoria Helsingin Herttoniemessä. Food Campin osaamisalueeseen kuuluu myös tapahtumien järjestäminen, konsultointi ja foodservice-alan toimijoiden kouluttaminen ravintoloista ruokateollisuuteen. Lisäksi Olo Groupiin kuuluu viinien verkkokauppa ja yrityspalvelu Bottlescouts.​

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti