Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Mikko Kaukonen Suomen edustajaksi Bocuse d'Or -kilpailuun!

October 28, 2019

Kuva: ELO-säätiö (Bocuse d'Or Academy Finland) Kuvaaja: Santeri Stenvall

Food Campin keittiömestari Mikko Kaukonen on valittu viikonlopun Viini & Ruoka -messuilla edustamaan Suomea Bocuse d'Or -kokkikilpailuun. Kyseessä on maailman arvostetuin kokkikilpailu. Kilpailu oli tuomariston puheenjohtajan Matti Jämsénin mukaan historian kovatasoisin. Kaukosen vahvuus oli Jämsénin mielestä tasavahva suoritus, jossa näkyi, että hän on harjoitellut paljon ja nähnyt vaivaa. Kilpailutehtävänä oli valmistaa 5 tunnissa ja 40 minuutissa 14 kala-annosta ja kaksi liha-annosta lautasille sekä 12 liha-annosta vadille. Kaukonen voitti karsinnan 903 pisteellä. Toiseksi tullut Kalle Tanner sai 870 pistettä.Kaukosen edustuskauden ensimmäinen näytön paikka on Euroopan osakilpailu, joka pidetään Tallinnassa toukokuussa 2020. Euroopan osakilpailusta 10 maata jatkaa matkaansa Ranskan Lyoniin, jossa kilpailun maailmanlaajuinen finaali pidetään tammikuussa 2021.

#bocusedorfinland #teamfinland
www.elo-saatio.fi/bocusedor



 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

September 24, 2019

September 13, 2019

Please reload

Archive