Mikko Kaukonen kisaa Bocuse d’Or -karsinnoissa lauantaina

October 22, 2019

Viini- ja Ruoka 2019 -messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 24.–27.10.2019. Tapahtumassa valitaan Suomen Bocuse d’Or -edustaja kaudelle 2020-2021. Kisakeittiöön nousee tänä vuonna myös Food Campin keittiömestari Mikko Kaukonen. Kyseessä on maailman arvostetuin kokkikilpailu, jossa suomalaiset ovat aikaisemmin sijoittuneet korkeimmillaan peräti neljännelle ja viidennelle sijalle. Pekka Terävä toimi Suomen Bocuse d’Or-tiimin presidenttinä ja tuomarina vuodesta 2010, kunnes jätti tehtävänsä 2017.
 

Kilpailu käydään lauantaina 26.10. messualueella hallissa numero 1. Ensimmäiset annokset kilpailukeittiöstä valmistuvat klo 13.00 alkaen, ja kilpailun tulosten julkistaminen tapahtuu kisa-alueella n. klo 17.00.

Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö

www.elo-saatio.fi/bocusedor


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti