Food Camp Finland tekee töitä ravintola-alan arvostuksen nostamiseksi

October 2, 2019

 

Ensimmäinen Mestarikoulu valitaan Gastro Helsinki 2020 -messuilla
 

Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa järjestää kaikkien aikojen ensimmäisen Mestarikoulu-kilpailun Gastro Helsinki 2020 -ammattilaistapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Mestarikoulu-kilpailu on tarkoitettu kaikille Suomen ravintola-alan oppilaitosten opiskelijoille.

“Mestarikoulu-kilpailun tavoitteena on nostaa esille kaikkia Suomen ravintola- ja hospitality-alan oppilaitoksia ja opiskelijoita. Ravintola-alan tarjonta ja kysyntä eivät tällä hetkellä kohtaa. Uusia ravintoloita syntyy ennätystahtiin, mutta samaan aikaan osa ravintola-alan koulujen opiskelupaikoista jää täyttymättä. Töitä siis olisi, mutta tekijät jäävät puuttumaan. Kilpailulla tulemme lisäämään kiinnostusta ja arvostusta alaa kohtaan sekä kasvattamaan alan opiskelijoiden ammattiylpeyttä”, korostaa Food Camp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannas.

Kilpailun esikarsintaan on haettava 15.12. mennessä. Esikarsintaan osallistuneista valitaan kahdeksan parasta semifinaaliin ja neljä parasta finaaliin. Kilpailu toteutetaan parikilpailuna ja yhdestä koulusta voi hakea useampi opiskelijapari.

Kilpailun päätuomarina toimii keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä. Tuomaristoon kuuluvat mm. keittiömestarit Eero Vottonen, Sasu Laukkonen, Harri Veckman ja Jari Vesivalo sekä myyntijohtaja Jerry Tiittala.

Kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa ArlaPron, Electroluxin, Gastro Helsingin, HKScanin, Kespron, Restelin (Food&Events), San Pellegrinon ja Kiillon kanssa.

Lisätietoa: www.mestarikoulu.fi
#mestarikoulu2020

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive