Tarjoilija lounasravintolaan

August 17, 2019

Haemme TARJOILIJAA uudistuneeseen Maritori-lounasravintolaan. Maritori on Marimekko-talossa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka tarjoaa maittavan lounaan marimekkolaisille ja kaikille hyvän ruuan ystäville viikon jokaisena arkipäivänä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja sinulla on halu oppia uutta. Kokemus kokoustarjoilusta katsotaan eduksi. Työnkuvaan kuuluu mm. lounaspöydän esillepano, asiakaspalvelu kassalla sekä ravintolan yleiset siistimistyöt. Työaika on arkisin lounasvuorossa.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen:  maria.niemela@foodcampfinland.fi viimeistään 15.9. klo 23.59 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailun kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille sekä tekee foodservice-alan koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu sekä kaksi ravintolaa; Maritori Helsingin Herttoniemessä ja Tilausravintola Hvitträsk Kirkkonummella.

Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts.

Lisätietoja tehtävästä: Ravintolapäällikkö Maria Niemelä, 040 556 9510
Työpaikan osoite: Puusepänkatu 4, 00880 Helsinki 
Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan (syyskuun alussa)
Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy: 15.9.2019 klo 23.59 mennessä 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive