top of page

Kesäresepti by HK


Kumppanimme HK vinkkaa kesään makkaraa ja kasviksia hyödyntävän reseptin, jossa on aasialaista potkua! Grillimakkaraa ja paahdettua munakoisoa 1,5 kg HK Maakarit® Serkon Tulisuudelma -makkaraa 1,5 kg munakoisoa Kastike 0,05 l vettä 0,05 kg ruokokidesokeria 0,05 l kalakastiketta 0,1 l limemehua 0,02 kg vihreää chiliä Höyste 0,4 kg kananmunaa 0,1 kg salottisipulia, ohuiksi siivuiksi leikattuna Paahdettua sipulia Kuivattuja katkarapuja Paahdettuja valkosipulilastuja Paahdettuja valkosipulilastuja

Grillaa makkarat. Pistä hammastikulla munakoisojen pintaan muutama reikä ja grillaa miedolla lämmöllä pehmeiksi noin 20-25 min, välillä käännellen.

Kiehauta vesi & sokeri siirapiksi ja jäähdytä. Lisää sokeriliemen joukkoon kalakastike, limemehu ja hienonnettu chili.

Kokoa annos: leikkaa kypsä munakoiso isoiksi lohkoiksi ja sekoita joukkoon kastiketta. Rouhi joukkoon kypsä kananmuna sekä salottisipulisilppu. Sekoita paahdettu sipuli, kuivatut katkaravut ja valkosipulilastut karkeaksi rapeaksi rouheeksi ja lisää munakoisosalaatin pinnalle. Tarjoa grillatun makkaran kanssa.

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page