Kesäresepti by HK

July 3, 2019

Kumppanimme HK vinkkaa kesään makkaraa ja kasviksia hyödyntävän reseptin, jossa on aasialaista potkua!

Grillimakkaraa ja paahdettua munakoisoa


1,5 kg HK Maakarit® Serkon Tulisuudelma -makkaraa
1,5 kg munakoisoa

Kastike
0,05 l vettä
0,05 kg ruokokidesokeria
0,05 l kalakastiketta
0,1 l limemehua
0,02 kg vihreää chiliä

Höyste
0,4 kg kananmunaa
0,1 kg salottisipulia, ohuiksi siivuiksi leikattuna
Paahdettua sipulia
Kuivattuja katkarapuja
Paahdettuja valkosipulilastuja
Paahdettuja valkosipulilastuja

 

Grillaa makkarat. Pistä hammastikulla munakoisojen pintaan muutama reikä ja grillaa miedolla lämmöllä pehmeiksi noin 20-25 min, välillä käännellen.

 

Kiehauta vesi & sokeri siirapiksi ja jäähdytä. Lisää sokeriliemen joukkoon kalakastike, limemehu ja hienonnettu chili.
 

Kokoa annos: leikkaa kypsä munakoiso isoiksi lohkoiksi ja sekoita joukkoon kastiketta. Rouhi joukkoon kypsä kananmuna sekä salottisipulisilppu. Sekoita paahdettu sipuli, kuivatut katkaravut ja valkosipulilastut karkeaksi rapeaksi rouheeksi ja lisää munakoisosalaatin pinnalle. Tarjoa grillatun makkaran kanssa.

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti