top of page

Haussa: Sisältömarkkinoinnin harjoittelija


Haluatko näköalapaikalle Suomen johtavassa ruokailualan yrityksessä? Haemme sisältömarkkinoinnin harjoittelijaa

- suunnittelemaan ja toteuttamaan some-sisältöjä sekä -kampanjoita

- tuottamaan sisältöä verkkosivuillemme

Toivomme sinulta - sujuvaa kirjoitustaitoa ja luovuutta. Osaathan kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. - visuaalista ja tarkkaa silmää - rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työskentelyyn - kiinnostusta digimarkkinointia ja sisällöntuotantoa kohtaan - hyviä tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta Tarjoamme sinulle mukavan ja motivoituneen työyhteisön sekä perehdytyksen sisällöntuottajan työhön. Annamme mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiesi mukaisesti. Meillä pääset kiinni käytännön työtehtäviin – saat vastuuta sekä tiimin tuen harjoitteluusi. Saat harjoittelusi aikana hurjasti uusia kokemuksia ja käytännön oppeja. Harjoitteluaika on 3-8 kuukautta. Harjoittelujakso alkaa 1.8.2019. Hae nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa & hakemukset ansioluetteloineen: sirkka.norha@foodcampfinland.fi Hae viimeistään 25.7.2019. Food Camp Finland Oy, on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Yrityksen missiona on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia, konsultoi ja kouluttaa foodservice-alan toimijoita ravintoloista ruokateollisuuteen. Yritykseen kuuluu myös korkeatasoinen catering-palvelu sekä ravintola Maritori, tilausravintola Hvitträsk ja sen kahvila. ​ ​Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola  Nude, Ravintola Emo​ sekä viinien verkkokauppa  Bottlescouts.​

Tags:

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page