Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Resepti: Focaccia

May 29, 2019

Helatorstain ja arkipyhän koittaessa tarjoutuu erinomainen mahdollisuus kokeilla uutta reseptiä.Focaccia on luonteikas leipä, jonka voi nauttia sellaisenaan, tapaksen kanssa tai voileivän asemasta. Tämä focaccia-ohje on Vuoden Kokki Mikko Kaukosen käsialaa.

Focaccia

 

5000 g puolikarkeita vehnäjauhoja
120 g kuivahiivaa
150 g suolaa
250 g oliiviöljyä
4,5 l vettä
kourallinen tuoretta rosmariinia
2 rkl sormisuolaa

 

Yhdistä kuivat aineet ja lisää oliviiöljy sekä vesi. Vaivaa taikinaa reilun vartin ajan ja anna huilia 45 minuuttia. Kaada taikina leipävuokaan ja painele pinnalle reikiä haarukalla. Nypi rosmariinin lehtiä, ripottele sormisuolaa päälle.
 

Paista 40 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Voit murtaa ja kastaa valmista leipää oliiviöljyssä sekä balsamicossa.

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

September 24, 2019

September 13, 2019

Please reload

Archive