Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukonen jakaa Food Camp Finlandin uutiskirjeessä kesäreseptejään tulevien viikkojen ajan. Ensimmäinen resepti on nopea ja helppo clafoutis, jossa marjojen ja raparperin ansiosta maistuu jo lupaus kesästä!
 

Clafoutis

 

150 g sokeria
4 kpl kananmunia
1 dl maitoa
1 dl kermaa
160 g vehnäjauhoja
50 g voita
Tuoreita marjoja (esim. vadelmia, mansikoita ja mustikoita) tai pilkottua raparperia

 

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää lämmin kerma-maitoseos koko ajan sekoittaen. Siivilöi jauhot ja lisää sulatettu voi.
 

Voitele piirakkavuoka ja lisää tuoreet, kokonaiset marjat tai pilkottu raparperi pohjalle. Kaada taikina päälle.
 

Paista 180-asteisessa uunissa 12 minuuttia.
 

Kuva: ELO-säätiö / Santeri Stenvall

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

September 24, 2019

September 13, 2019

Please reload

Archive